Luiers verschonen? Deze vader maakt er een feestje van op TikTok

Ouderschap Demi de Boer 19 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Veel vaders delen hun hoogtepunten, uitdagingen en oplossingen via TikTok. Dit levert liefdevolle, maar vooral grappige filmpjes op die miljoenen harten doen smelten. Ook deze TikTok-vader weet veel mensen aan het lachen te maken terwijl hij de luiers van zijn baby verschoont.

Wij hoeven je niet te vertellen dat het verschonen van luiers soms een hele uitdaging kan zijn. Van een huilende baby tot een doorgelekte luier, je moet er allemaal mee dealen als ouder. Deze TikTok-vader zet elke uitdaging om in een hilarisch moment.

Zo maak je luiers verschonen leuk

Deze TikTok-vader laat zien dat luiers verschonen ook een perfect klusje is voor vaders. Hij zingt, kletst, danst, maakt grapjes en heeft plezier en zijn baby laat het allemaal over zich heen komen. Wij weten bijna zeker dat deze vader een lach op je gezicht zal toveren. En misschien raak je er wel geïnspireerd door, watch and learn

@iammrbanks I reckon ALL parents can relate to this one…. #dad #baby #dadsoftiktok ♬ original sound – BANKS

Taken verdelen

Vroeger was luiers verschonen een typisch klusje voor de moeder, tegenwoordig is dat heel anders. Er blijkt dat ongeveer 54 procent van de vaders luiers verschonen. Slechts 37 procent zei dat hun eigen vader hun luiers hebben verschoond. Wij vinden het logisch dat de vaders ook mee mogen helpen met dit stinkende klusje. Wie weet willen meer vaders een poging wagen om de luier van hun baby te verschonen, na het zien van deze TikTok-vader.

Onderzoek heeft ook aangetoond dat zowel mannen als vrouwen gelukkiger zijn als de taken verdeeld zijn. Vrouwen vinden het belangrijk dat de ouderlijke verantwoordelijkheden gedeeld worden, zo mag de man dus helpen met luiers verschonen, badjes geven en aankleden. Dit zou zelfs zorgen voor een betere relatie tussen de vader en moeder. Dus vaders, jullie weten wat jullie te doen staat!

Hilarisch op TikTok: de moeite die deze vader doet om zijn baby in de auto te krijgen zorgt voor miljoenen views

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme