Lise Steegmans
Lise Steegmans Ouderschap 8 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Hilarisch op TikTok: de moeite die deze vader doet om zijn baby in de auto te krijgen zorgt voor miljoenen views

Een groot applaus voor de vader in dit TikTok-filmpje. Bijna twee minuten lang bewaart hij het geduld en de rust om zijn baby in een autostoeltje te krijgen. En kijk zelf maar, dat is een hele worsteling.

Het moet voor veel ouders herkenbaar zijn, want we weten allemaal: baby’s zijn sterker dan wij. Nou ja, misschien niet sterker, maar wanneer baby’s iets in hoofd hebben – zich omdraaien in een autostoeltje, ik noem maar wat – zijn ze vastberaden om dat doel te bereiken.

De vader, het autostoeltje en TikTok

De vader in dit filmpje is wat je kunt noemen een ware Zen-meester. Hij wordt gefilmd door zijn vrouw, TikTok-gebruiker @PrettyYoungLee, wanneer hij met alle geduld van de wereld zijn baby wilt vastzetten in het autostoeltje. Dochtertjelief draait zich continu razendsnel om, gordels vliegen in het rond. Niet alleen is het doorzettingsvermogen van de baby leuk om naar te kijken, ook het engelengeduld van de vader is Oscarwaardig.

Het filmpje is inmiddels bijna twee miljoen keer bekeken op TikTok en heeft 80.000 retweets op Twitter.

We verklappen alvast: het gevecht wordt gewonnen door de vader. Waar hij veel lof voor krijgt. De vader wordt geprezen om zijn geduld én om zijn big smile. Want dat moeten we hem nageven: deze man is niet gek te krijgen.

Alleen staande vaders op TikTok

Wil je nog meer lachen en zwijmelen bij vaders en hun kinderen? Deze single dads delen lief en leed op TikTok, en geven vindingrijke oplossingen voor alledaagse uitdagingen, zoals bijvoorbeeld je baby in een autostoeltje zetten. Dat de video’s ondertussen dan ook miljoenen keren zijn bekeken, verbaast ons niets.

Deze bijzondere manier om je baby te laten boeren gaat viral op TikTok

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme