Heeft je partner het sterrenbeeld vissen? Dan herken jij deze trekjes zeker!

Horoscoop Inga Stoit 27 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Ieder sterrenbeeld heeft haar eigen eigenschappen, zo ook Vissen. Ze hebben bepaalde trekjes en gedragingen die typerend voor hen zijn. De partner van iemand met het sterrenbeeld Vissen is erbij geholpen deze te herkennen en hierop in te spelen, dit zijn ze:

1. Vertel hen gewoon hoe de vork in de steel zit

Vissen hebben nog voor je het zelf door hebt, al door dat er iets mis is. Ze zijn soms een beetje paranormaal. Hierdoor kunnen zij bepaalde dingen voelen en eerder door hebben dan menig ander sterrenbeeld. Ze kunnen zich flink zorgen maken als je hen niet op de hoogte brengt van alledaagse zaken of problemen. Bij de vis hoef je er dus niet omheen te draaien, hij of zij wil het uit de weg hebben en dolgraag verder.

2. Wees er voor jezelf

Als jij (de partner van de Vis) niet goed voor zichzelf zorgt, zal je partner deze taak op zich nemen. Vissen willen vaak de hele wereld op hun schouders dragen en zorgen voor alles en iedereen die hen lief is. Dit wordt hen soms te veel, dus je doet hen er een groot plezier mee als je goed voor jezelf zorgt. Het zit in de genen van de vis om jou te helpen, een beetje verlichting voor hem of haar is daarom wel zo prettig.

3. Wees lekker speels met je partner

Vissen zijn speelse types. Ze houden van lachen, gieren en brullen. Ze vinden het al helemaal leuk als jij (de partner) met hen meedoet. Je kunt je dus gerust als een ‘gekkie’ gedragen bij jouw partner. Hij of zij vindt dit geestig en zal jouw gevoel voor humor waarderen. Als je jouw vis als partner aan het lachen weet te krijgen, win je zijn of haar hart binnen no time.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme