Lise Steegmans
Lise Steegmans Celebs 16 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Razende reporter Marieke Elsinga over kinderwens: ‘Ik heb het gevoel dat ik haast moet maken’

Ze is radio-dj bij Qmusic, presentatrice bij RTL Boulevard en een graag geziene gast bij tal van andere programma’s. Jawel, de carrière van Marieke Elsinga (35) gaat als een speer. Dat hoge tempo voelt ze ook bij haar kinderwens. “Soms voelt het wel alsof ik daar haast bij moet maken”, vertelt ze in de nieuwe editie van &C. 

Marieke Elsinga is al een aantal jaar samen met haar partner Sander, die ze ontmoette op een datingapp.

De kinderwens van Marieke Elsinga

In het nieuwste issue van Chantal Janzen spreekt Marieke Elsinga openhartig over haar kinderwens. Samen met haar partner Sander hoopt ze binnen vijf jaar een eigen gezin te hebben. “Ik zou het heel leuk vinden om moeder te worden, kindjes te krijgen”, vertelt ze. “Soms voelt het wel alsof ik daar haast bij moet maken.”

Meer rust

Sinds de razende reporter een relatie heeft, is ze – naar eigen zeggen – rustiger geworden. “Hij heeft voor een heleboel rust gezorgd. Ik was vanaf mijn twintigste vrijgezel. Het was bijna een lifestyle geworden.” Daar had ze overigens geen problemen mee, Marieke Elsinga was een happy single. Maar toen ze haar vriend eenmaal had gevonden, “gaf me dat rust”.

Wat Sander betreft was het liefde op het eerste gezicht. “Hij was open over zijn verliefdheid en stelde zich meteen kwetsbaar op, daardoor durfde ik het muurtje om me heen af te breken. Zo gaf hij me de ruimte om rustig te ontdekken of ik hem net zo leuk kon gaan vinden.”

Kourtney Kardashian en Travis Barker onthullen dat ze ‘een baby willen krijgen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme