Demi de Boer
Demi de Boer Celebs 2 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Marieke Elsinga kondigt zwangerschap aan op de radio

Marieke Elsinga (35) is zwanger, de presentatrice en radio-dj van Qmusic, deelt vandaag dat fantastisch nieuws op de radio. Tijdens de ochtendshow op Qmusic vertelt ze het goede nieuws dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

Marieke is vandaag dolgelukkig in de de uitzending van Qmusic, net als haar collega Mattie.

Marieke Elsinga is zwanger

In de ochtendshow van Qmusic wordt er meerdere keren een vervormde stem afgespeeld, die zegt ‘mijn partner en ik verwachten een baby’. Na de luisteraars urenlang in spanning te hebben gehouden, wordt er uiteindelijk bekend gemaakt dat de mysterieuze stem Qmusic’s eigen Marieke Elsinga is. Zij verwacht haar eerste kindje met partner Sander.

Marieke deelt haar blijdschap tijdens de uitzending: “Ik ben zo blij dat het is verteld. Het werd ook tijd, want ik ben al een tijdje op weg.” Ook laat ze zien dat ze al een klein buikje begint te krijgen én een zwangerschapsbroek draagt.

Volgers en luisteraars denken dat Marieke’s afwezigheid te maken had met haar zwangerschap. Maar Marieke laat weten dat haar afwezigheid bij Qmusic daar niks mee te maken had. “Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk, dat is ook wel weer het mooie, dat het me onbewust dat duwtje heeft gegeven om te zeggen: ik stop met over mijn grenzen heen gaan, ik kies voor mezelf.” Ze was namelijk een aantal weken afwezig bij Qmusic omdat zij een pauze nodig had, na een aantal drukke jaren.

Ze deelt het goede nieuws later ook op haar Instagram met haar kat. “Gezinsuitbreiding! We zijn dolgelukkig 🥰.” Collega’s en volgers zijn super blij met het nieuws, ze feliciteren Marieke en wensen haar veel geluk.

8x dingen die je beter niet kunt doen tijdens je zwangerschap

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme