Moederdag winactie: sport samen met je kind bij David Lloyd

Eropuit Julia van Buuren 10 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Bij David Lloyd kun je als moeder lekker sporten terwijl je kind zich vermaakt bij de crèche of in de kidsclub. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Goed nieuws: wij mogen twee halfjaar abonnementen weggeven voor moeder en kind bij David Lloyd Clubs in Nederland.

Kinderen vermaken zich

Terwijl je als moeder sport, zijn er verschillende sportieve en educatieve activiteiten voor je kindje, zoals sporten, spelletjes spelen of knutselen. Zo blijven zowel jij als je kind actief bezig en heb je even geen oppas nodig. Daarnaast is het programma van de kidsclub ook nog eens afgestemd op de groepslessen van ouders. Voor baby’s of dreumesen is er een crèche, waar gekwalificeerde medewerkers jouw kindje vermaken zodat jij met een gerust hart kunt gaan sporten. Ideaal toch?

David Lloyd Clubs

Sportzalen met diverse apparaten, zwembaden, tennis-, badminton- en squashbanen, gezamenlijke ruimtes en spa’s; David Lloyd is van alle markten thuis. Inmiddels zijn er al meer dan 730.000 leden. Sporten kan in Capelle, Utrecht, Rotterdam Blijdorp, Amsterdam en Eindhoven.

Winactie

Famme mag twee halfjaar abonnementen voor moeder en kind weggeven bij één van de David Lloyd locaties in Nederland. Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wil doen met de winactie. Op donderdag 16 mei kiezen we de winnaars uit.

Sporten om samen met je peuter of kleuter te doen 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen