Moeders biechten op welke vieze dingen ze doen als ze alleen thuis zijn

Gezondheid Lizette van Loenen 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Als partner en kinderen van huis zijn en jij all by yourself kunt doen en laten waar je op dat moment zin in hebt, mag je daar best wel eens even lekker voor gaan zitten. Of liggen, wat jij wil. Dit is hoe vrouwen zich gedragen als ze het rijk voor zichzelf hebben.

Wat een vrouw doet als ze alleen thuis is…

Deze acht vrouwen gaven antwoord op de vraag ‘wat zou je doen als je helemaal alleen thuis was en geen rekening hoeft te houden met partner en kids?’. En de antwoorden zijn bloedeerlijk. En smerig. En oh zo herkenbaar.

1. Leven als een zwerver

‘Ik zou letterlijk als een zwerver leven. Ik zou mijn troep overal laten liggen en helemaal niks opruimen. En als mijn man een berichtje stuurt dat-ie onderweg is zou ik binnen vijf minuten de boel in de prullenbak schuiven en doen alsof er niks is gebeurd.’

2. Kruimels

‘Ik wacht nog steeds op de dag dat mijn man vroeg thuis is van zijn werk, en mij halfnaakt op de bank aantreft met een lege zak chips naast me, terwijl ik de kruimels van mijn buik eet.’

3. Als een duifje

‘Ik zou scheten in mijn hand laten en ze daarna vrijlaten als een duif’

4. Eten als een beest

‘Ik zou eten zoals ze in de gevangenis eten. Als beesten. Nog nooit in de gevangenis geweest, maar dat stel ik me zo voor.’

5. Lekker blijven plukken

‘Ik zou voor onze enorme spiegel gaan staan en ongegeneerd élk haartje uit plekken van mijn lijf trekken waar ik me aan erger.’

6. Mee-eters

‘Ik zou sowieso de allermoeilijkste mee-eters uitknijpen. Ik heb er vier of vijf die ik alleen voor speciale gelegenheden aanpak, zodat ik me extra fancy voel.’

7. Dikke joint

‘Ik zou luxury poops houden. Een dikke joint rollen en Netflix kijken tijdens mijn wc-bezoekje. En dan gewoon een half uur blijven zitten, omdat het kan.’

8. Boobtime

‘Als er niemand thuis is, zou ik eens flink met mijn eigen borsten gaan zitten spelen. Een beetje schudden, heen en weer bewegen. Gewoon omdat het kan en er niemand op me let.’

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme