Momtalk #5 over relaties: ‘Ik heb een vriend die niet wakker wordt ‘s nachts’

Relatie Redactie 9 jun 2023
Leestijd: 1 minuut

In Momtalk bespreken Lisa, hoofdredacteur van Famme, en redacteur Laura lastige kwesties omtrent het ouderschap en zwanger zijn. Ze vertellen over hun eigen ervaringen en geven antwoord op lastige en soms gênante vragen.

In deze vijfde aflevering van Momtalk hebben Lisa en Laura het over een onderwerp waar ook veel vragen over binnenkwamen. Namelijk: relaties. Ze beantwoorden vragen zoals: “Wie neemt de meeste zorg op zich?” En: “Wie is het strengst?”

#5 Momtalk over relaties

Lisa is getrouwd al 16 jaar samen met haar man. Samen hebben ze vier kinderen. Laura en haar partner zijn bijna 8 jaar samen en ze hebben samen drie kids. Genoeg ervaring dus met het onderhouden van een relatie terwijl je kinderen hebt. Ze vertellen over hun relaties na het krijgen van kinderen en over de rolverdeling. Zo vertelt Laura dat zij de strengste is thuis, terwijl dat bij Lisa juist andersom is. “Ik ben helemaal niet streng”, zegt ze lachend.

Ook hebben ze het over wie de meeste zorg op zich neemt. “Als je borstvoeding geeft neem je toch een groot deel van die zorg op je, en ik heb ook zo’n vriend die niet wakker wordt ‘s nachts”, zegt Laura.

Laatste aflevering

Dit was helaas alweer de laatste aflevering van Momtalk, maar niet getreurd! Er komen nieuwe afleveringen aan en daarvoor hebben we jullie nodig! We horen heel graag over welke onderwerpen jullie onze meningen en ervaringen willen horen en welke vragen jullie aan ons zouden willen stellen. Stuur ze in via een mailtje aan [email protected].

Momtalk #4 over de verloskundige: ‘Ze had eerder kunnen ingrijpen’

Momtalk #3 over voeding: ‘Ik heb tot 3 jaar borstvoeding gegeven’

Momtalk #2 over het consultatiebureau: ‘Ik heb weleens gelogen’

Momtalk #1 over slapen: ‘Slaaptekort daar ben ik aan gewend geraakt’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen