Netflix & Chill! 5 x films met een erotisch tintje om samen met je partner in de mood te raken

Relatie Gina Koninkx 9 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Cuffing season is begonnen! We klampen ons vast aan onze partners nu het weer volledig is omgeslagen (hallo regen en hallo kou). Natuurlijk heeft dat ook weer zo z’n charme want jullie kruipen ‘s avonds lekker warm tegen elkaar in bed. Mag het nog wel een graadje warmer bij jullie? Deze vijf films met een erotisch tintje staan gewoon op Netflix and they turn you on.

Films op Netflix die een erotisch tintje hebben

Verplaats je samen richting de slaapkamer want als jullie deze Netflix films zien, krijgen jullie het hartstikke warm. Iets met rode oortjes, seksuele spanning en je liefje.

1. 365 Days

Een vrouw wordt tegen haar wil in gevangengenomen door een maffiabaas. Ze krijgt van hem één jaar de tijd om verliefd op hem te worden. Wordt ze dat niet, dan laat hij haar na een jaar gaan. Verwacht veel meer naakt dan bij Fifty Shades of Grey want damn

2. Newness

Gabi en Martin leren elkaar kennen via een datingapp. Omdat hun relatie na een tijdje al saai wordt, proberen ze een keer wat nieuws. Eén van de meest sensuele films die momenteel op Netflix staan.

3. You Me Her

Een getrouwd stel probeert door middel van een trio hun seksleven wat meer spice te geven. Wat ze echter niet hadden verwacht, is dat er ook liefde bij kwam kijken. Wat nu?

Inmiddels al erg warm gekregen? It’s getting hot in here en daarom hebben we 5 vrouwvriendelijke pornosites voor jou op een rij gezet

4. Oscuro Deseo

Alma beleeft een zeer zwoele lacht samen met een 23-jaar jonge man. Na dit weekend hoopt ze alles te vergeten maar juist het tegendeel gebeurt en dit leidt tot een gevaarlijke obsessie met alle gevolgen van dien. Naast sensueel ook wel een klein beetje grimmig. Mocht je daar niet van houden, kun je dus beter voor een andere film gaan.

5. Une Fille Facile

Naïma (16) verblijft een zomer bij haar nichtje in Cannes. De twee nemen elkaar op sleeptouw, worden steeds vrijzinniger en laten zich omringen zich door partners in een wereld van seks, luxe leefstijlen en miljonairs. Een van onze huidige Netflix favorieten.

Meer op Netflix

Maak je klaar voor een gezellig avondje Netflix & Chill met je lief. We weten allemaal wat dat betekent *knipoog*. Op zoek naar andere goede films? 10 spannende thriller series op Netflix om te kijken als je kids al op bed liggen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen