De Teletubbies zijn terug (en niet iedereen is even blij)

Nieuws Valéry de Voijs 20 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Wie is er niet mee opgegroeid? Waarschijnlijk waren we allemaal gek van de schattige Tinky Binky, Dipsy, La-La en Po. De Teletubbies waren namelijk ontzettend populair in de jaren ’90. De serie komt terug, en dat valt niet bij iedereen in de smaak.

Pure nostalgie als je het ons vraagt.

Teletubbies zijn terug

De kinderserie was ter entertainment bedoeld, maar bracht niet bij iedere kijker een lach op het gezicht. Zo zijn er mensen die er meer achter zochten. Tinky Winky zou bijvoorbeeld een geheim symbool zijn voor homoseksualiteit.

Wie wél fan was van de Teletubbies kan in z’n handjes klappen. Serietotaal laat weten dat de serie vanaf 14 november weer te zien zal zijn. Netflix brengt de eerste beelden uit, en daar wordt massaal op gereageerd. Hoewel de makers van de serie een aantal aanpassingen hebben aangebracht is het concept hetzelfde gebleven.

Eerlijk is eerlijk: de makers hadden volgens ons ook iets meer hun best mogen doen om de serie in een nieuw jasje te steken. Als we naar de stofzuiger en pannenkoekjes kijken is het alsof we terug gaan in de tijd. Enkel het zonnetje heeft een nieuw gezichtje gekregen.

Twitter gaat los over Teletubbies

Kijkers hebben er duidelijk een mening over, en reageren uitgebreid op Twitter.

https://twitter.com/N1MonetDefender/status/1582830315747545088

De Teletubbies bestaan 25 jaar: dit is wat jouw kind ervan leert

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme