Doe mee aan ons onderzoek en win een ingelijste en gepersonaliseerde poster van MrStarsky

Lifestyle Demi de Boer 24 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Bij Famme zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze website en content. Zo staken we Famme onlangs al in een gloednieuw en fris jasje. Maar daar stoppen we niet. We willen ons graag blijven ontwikkelen en daar hebben we jullie hulp voor nodig!

Het is eigenlijk heel simpel, je vult een korte online enquête in met vragen over de artikelen van Famme. Daarmee kun je ons enorm helpen én je maakt zelf ook nog eens kans op een toffe prijs. Wij mogen namelijk twee ingelijste gepersonaliseerde posters van (40×50 cm) van MrStarsky weggeven.

Doe mee aan ons onderzoek

Op de redactie willen we graag nóg meer duidelijkheid over de behoeftes van onze lezers, jullie dus! Wij willen namelijk de beste content voor jullie creëren en dat kan alleen als wij weten waar jullie behoefte aan hebben.

Dus ben jij op dit moment zwanger of moeder van een kind tussen de nul en vier jaar oud? Dan kan je meedoen aan het onderzoek door de online enquête in te vullen. Het duurt ongeveer 5 tot 7 minuten en is volledig anoniem. Aan het eind van de enquête kun je jouw e-mailadres invullen om kans te maken op een ingelijste gepersonaliseerde poster van MrStarsky (dit is natuurlijk niet verplicht).

Deelnemen kan tot en met 10 juli.

Klik hier om de enquête te starten: https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_bQOz5LePl7MWyHA

Alvast enorm bedankt voor je hulp!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme