Eropuit? Koop deze opvouwbare bolderkar met grote korting

Eropuit Wilma Groothuis 3 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Nu de zomer echt begonnen is, spendeer je veel tijd buiten met je kind. Even een uurtje naar buiten of gezellig een dagje weg: een goede voorbereiding is altijd belangrijk. Dat kan met een fijne bolderkar, handig voor alle spullen die je mee moet nemen.

Geloof ons, eenmaal een bolderkar in huis en je kunt niet meer zonder.

Eropuit

Of je nu als gezin een dagje weg gaat, bijvoorbeeld naar het strand of de dierentuin, of als je ergens heen gaat waar je veel spullen voor nodig hebt, zoals een picknick in het park of gewoon simpelweg boodschappen moet doen: een bolderkar is ideaal om mee te nemen. Je kunt al je spullen erin kwijt en je neemt hem makkelijk mee.

Klinkt dit goed? Dan is nu de vraag welke bolderkar geschikt is voor jou, je gezin en je spullen. Wij zullen je helpen. De opvouwbare bolderkar van FlinQ is een goede keuze. Hij straalt comfort en gemak uit, heeft stevige banden en een draagkracht van 130 kilo. De kar heeft 360 graden draaibare wielen, waardoor hij heel flexibel is. Hij rijdt soepel met je mee en is absoluut niet zwaar, wat ook zeker niet onbelangrijk is.

bolderkar
De opvouwbare bolderkar van FlinQ. Bron: FlinQ.

Multifunctionele bolderkar van FlinQ

Ook is de bolderkar multifunctioneel. Je kunt namelijk twee drinkflessen kwijt in de bekerhouders, enorm handig als tijdens het wandelen jij of je kind dorst krijgt en op deze manier lekken de flessen niet in je tas. De bolderkar is eenvoudig in gebruik en ideaal voor allerlei soorten gelegenheden. Ideaal voor in de zomer, toch?

Als we je hebben overtuigd om voor deze bolderkar van FlinQ te gaan, dan heb je ook nog eens geluk. Je krijgt nu bij Groupdeal namelijk een hele mooie korting op deze kar. Waar je hem normaal gesproken voor 199,95 euro koopt, is hij nu afgeprijsd naar 89,99 euro. Mooier kan haast niet, toch?

Je koopt de FlinQ opvouwbare bolderkar hier.

Vakantietip: de leukste dingen om met kinderen te doen in de omgeving van Roermond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme