Dit zijn de meest exorbitante push presents die celebs kregen

Celebs Lisa van den Akker 7 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Een zwangerschap en een bevalling zijn een hele klus, dat hoeven we je niet te vertellen. Jij en je lijf krijgen behoorlijk wat te verduren, dus is het misschien niet zo gek om voor die grote prestatie een cadeautje te krijgen. Nu geven sommige partners bijvoorbeeld baargoud aan de kersverse moeder, maar wat deze celebs kregen als push present, daar viel onze mond even van open.

In Nederland gebruiken we meestal de term baargoud voor een cadeau dat de moeder krijgt na de bevalling. In het Engels spreken ze liever van een push present. Hoe dan ook komt het op hetzelfde neer, een mooi geschenk als “beloning” voor de topprestatie die iedere zwangerschap en bevalling natuurlijk is.

Exorbitante push presents

Waar jij misschien al heel blij bent met een simpel kettinkje of mooie oorbellen als push present, gingen de partners van deze celebs íetsje verder.

Beyoncé

Er is natuurlijk maar één Queen B (oké misschien twee als je Blair Waldorf meetelt) en die kreeg dan ook geheel terecht een blauwe diamanten ring cadeau van hubby Jay na de geboorte van Blue Ivy. Er wordt gezegd dat de diamant ongeveer 8 tot 10 karaat is. De blauwe diamant verwijst natuurlijk naar de naam van hun dochter. Wij zeggen: chapeau Jay.

Kim Kardashian

Dé vrouw die misschien wel het meeste bekendheid gaf aan de term push present is natuurlijk Kim K. Kanye West schonk Kim namelijk een met diamanten bezaaide choker van Lorraine Schwartz. Kosten: één miljoen dollar.

Kristin Cavallari

Geen gewone luiertas voor Kristin. Ze ontving namelijk een Hermès Birkin-tas van haar voetbalechtgenoot, Jay Cutler. Ach, wat moet het leuk zijn om rijk te zijn.

Meghan Markle

Ook prins Harry doet aan  push presents, dat bleek wel uit de nieuwe ring die na de geboorte van Archie aan Meghans vinger schitterde. Het gaat om een speciaal voor de hertogin ontworpen eternity ring van juwelier Lorraine Schwarts. De ring bevat een smaragd, de geboortesteen van Archie, een saffier, de geboortesteen van Harry, en een peridoot, de geboortesteen van Meghan.  Ook is Meghan gezien met sterrenbeeld-hangertjes die zowel naar Archie als naar dochtertje Lili verwijzen, misschien ook een push present?

Kylie Jenner

Het zijn niet alleen maar sieraden die de celebs cadeau krijgen. Kylie Jenner ontving namelijk na haar bevalling een gloednieuwe Ferrari, die haar werd geschonken door haar baby-papa Travis Scott. Het prijskaartje? Een slordige 1,4 miljoen dollar.

Jennifer Lopez

Waarschijnlijk één van de duurste push presents ooit ging naar Jennifer Lopez. Toen ze haar tweeling Max en Emme kreeg, ontving de zangeres en actrice een paar oorbellen van 2,5 miljoen dollar (!) van haar (inmiddels) ex-man Marc Anthony. Dat lijkt misschien veel om aan een paar oorbellen uit te geven, maar ja, het baren van een tweeling is natuurlijk ook niet eenvoudig.

8x baargoud: cadeautips voor een kersverse mama, van haar partner

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme