Queer Eye-Stylist Tan France maakt babynieuws bekend

Algemeen Valéry de Voijs 18 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

De stylist, bekend van de Netflix serie Queer Eye, komt met groot nieuws: samen met zijn echtgenoot zullen zij deze zomer hun eerste kind mogen verwelkomen. Tan France deelde een foto op Instagram waarmee hij liet weten enthousiast te zijn het babynieuws eindelijk bekend te mogen maken.

De 37-jarige televisiepersoonlijkheid heeft al enige tijd een kinderwens, en nu lijkt het dan eindelijk te gaan gebeuren.

Tan France maakt babynieuws bekend

Tan France en zijn partner kunnen het babynieuws nu eindelijk bekend maken: deze zomer mogen zij het nieuwe gezinslid verwelkomen. De baby zal met behulp van een draagmoeder ter wereld komen. Dit laat France op zijn Instagram account weten. “Dankzij de geweldige hulp van de beste draagmoeder ooit, hebben Rob en ik het geluk om komende zomer vader te worden.”

Sterke fotoserie laat de schoonheid van het draagmoederschap zien

Tan France

Tanveer “Tan” Wasim Safdar is met zijn Pakistaanse afkomst opgegroeid in Engeland. In zijn boek ‘naturally tan’ schrijft hij onder andere over zijn ervaring om als homoseksuele jongen op te groeien met islamitische ouders. Hoewel het bruisende Londen misschien meer open-minded is dan de Perzische cultuur, heeft Tan toch te maken gehad met racisme en homohaat.

Queer eye

In de populaire serie Queer Eye is volgens Trouw veel meer dan alleen een make-over programma. In ieder aflevering zorgen vijf specialisten zich over een deelnemer die vervolgens een uitgebreide make-over krijgt. Niet alleen het uiterlijk krijgt dan een oppepper, er wordt tijdens de aflevering ook aandacht besteed aan het zelfvertrouwen van de kandidaten. Mocht je je tijdens de lockdown nog vervelen, is het vijfde seizoen nu te zie op Netflix.

Tan France’s echtgenoot

Tan is ondertussen alweer tien jaar getrouwd met zijn echtgenoot Rob France. De creatieve Rob werkt als illustrator, en verkoopt zijn bijzondere kunstwerken online. Het is dan ook Rob die de stylist overhaalde om Queer Eye te gaan presenteren. Kun je je voorstellen dat Tan het in eerste instantie het aanbod wilde afslaan? (Thanks, Rob!)

6 films over same-sex ouderschap die iedereen zou moeten zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme