7x dingen die mannen het meest kunnen waarderen in een relatie

Relatie Eva ten Wolde 25 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Er wordt vaak gezegd dat het bij mannen maar om ‘één ding’ draait: seks. Dit is een vooroordeel waar we inmiddels een beetje genoeg van hebben, want voor de meeste mannen ligt de lat een stuk hoger als het om een relatie gaat.

Dit zijn dingen waar het mannenhart óók een stukje sneller van gaat kloppen…

Dit kunnen mannen waarderen

Dit zou zomaar de sleutel naar zijn hart kunnen zijn.

1. Als je gepassioneerd bent over andere dingen buiten jullie relatie

Passie is één van de meest aantrekkelijke eigenschappen. En dan maakt het helemaal niet uit waarvoor je een vurige passie hebt: een hobby, kunstwerk of boek… Hij vindt het gewoon fantastisch om je te zien stralen als je er vol enthousiasme over praat.

2. Als je zijn hulp durft aan te nemen

Het is geweldig dat je een sterke, onafhankelijke vrouw bent die haar eigen zaken kan regelen. Keep that going! Het kan alleen geen kwaad om zijn hulp af en toe te accepteren…

Laat hem eens de boodschappen tillen of een gaatje in de muur boren. Dit soort dingen geven een man het gevoel dat hij gewaardeerd wordt.

Waarom flirten met anderen goed is voor je relatie

3. Als je het initiatief neemt om een date night te plannen

Hij vindt leuk om een gezellige date night voor jullie tweetjes te plannen, maar hij voelt zich extra speciaal als jij óók eens het initiatief neemt. Verras hem! Het is en blijft leuk om te zien dat je lief graag moeite voor je doet…

Windjes laten in elkaars nabijheid is goed voor je relatie

4. Als je hem zelfvertrouwen geeft

Een verliefde vent zal je maar al te graag vertellen hoe waanzinnig je bent. En hij vindt het stiekem ook heel fijn als jij hetzelfde doet… Geef zijn zelfvertrouwen zo nu en dan een boost door hem te vertellen hoe gek je op ‘m bent. Laat hem eens weten hoe sexy je hem (nog steeds) vindt.

5. Als je altijd eerlijk tegen hem bent over jullie relatie

Eerlijkheid duurt het langste. En daarom is het één van de belangrijkste punten in een relatie! Blijf al-tijd eerlijk tegen hem, zelfs als je weet dat je eigenlijk fout zit… Hij zal jouw respect en vertrouwen uiteindelijk enorm kunnen waarderen.

6. Als je hem zo nu en dan een beetje plaagt

Hij zal het niet snel laten merken, maar hij vindt het heerlijk als je hem af en toe plaagt op een speelse, onschuldige manier. Lok hem maar een beetje uit de tent! Dat kan hij wel hebben. Dit laat ook weer zien dat jullie op je gemak zijn bij elkaar.

7. Als je je best doet voor zijn vrienden en familie

Zijn hart zal absoluut sneller gaan kloppen als hij ziet dat je je best doet voor zijn vrienden en familie. Hij kan op deze manier zien dat je serieus een deel wilt uitmaken van zijn leven. Je doet niet alleen moeite voor hem, maar ook voor de mensen waar hij van houdt. Wifey material!

Dit zegt je favoriete koffie over je persoonlijkheid

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen