Gina Koninkx
Gina Koninkx Lifestyle 20 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden roddelen graag over anderen (dus kijk uit op het schoolplein)

Zoals we in De Luizenmoeder en Gooische Vrouwen al konden zien, gebeurt dit op ieder schoolplein: roddelen. Bah. Nou doen we daar gelukkig niet allemaal zo vrolijk aan mee want het zijn vaak een paar vrouwen die er roddel-wise de dienst uitmaken. Benieuwd hoe je deze vrouwen eruit pikt? Check gewoon even hun sterrenbeeld.

Roddelen over anderen

Natuurlijk mag je dit met een korreltje zout nemen, maar wie weet klopt dit ook welk op jullie schoolplein. Welke vrouwen maken daar de dienst uit wat betreft het roddelen?

1. Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Vrouwen met het sterrenbeeld Schorpioen staan erom bekend dat ze jaloers en wrokkig zijn. Vaak is er dus wel een aanleiding waarom deze vrouwen roddelen. Ondanks dat ze jaloers en wrokkig kunnen zijn, valt anderen dat niet direct op door hun warme charismatische uitstraling.

Het roddelen zit dan ook verkapt in subtiele opmerkingen die in eerste instantie niet gemeen over lijken te komen. Toch weet deze vrouw dondersgoed waar ze mee bezig is en zal ze proberen een aantal dingen over een andere ouder los te laten zodat de rest van de groep er zelf zo het zijne van denkt.

2. Ram (21 maart t/m 19 april)

Rammen zijn opvliegend en bovenal enorme flapuiten. Ze vinden het lastig om zich te verplaatsen in de ander en hierdoor roddelen ze nogal gauw. Ze zijn zich er niet helemaal van bewust wat dit met een ander kan doen. Dit opvliegende en impulsieve karakter zorgt er ook regelmatig voor dat ze zomaar wat roepen terwijl ze eigenlijk niet weten wat er nou precies is gebeurd. Ook hebben vrouwen met het sterrenbeeld Ram de neiging wraak te nemen wanneer hun gevoelens worden gekrenkt.

LEES OOK: 4 redenen waarom moeders met het sterrenbeeld Maagd de meest zorgzame zijn van allemaal

3. Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Ook Leeuwen kunnen er wat van als het om roddelen gaat. Dat komt door hun bazige karakter. Het zijn dan ook geboren leiders op de werkvloer, maar bemoeien zich dan ook overal mee. Ze zijn autoritair en denken veel vrienden te maken door vooraan op het schoolplein te gaan staan kwekken. Misschien toch maar even met een grote boog omheen lopen de volgende keer *knipoog*?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme