Dit keer doet Sophie Turner minder geheimzinnig: de actrice is zwanger van een tweede

Zwanger Lise Steegmans 18 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Hield ze haar eerste zwangerschap nog goed geheim, nu Sophie Turner (25) opnieuw zwanger is mag iedereen het weten. De actrice, bekend van Game of Thrones, doet dit keer geen moeite om haar baby bump te verbergen.

Samen met haar man Joe Jonas en dochtertje Willa werd ze gespot in een nietsverhullende croptop. Hoewel het stel de zwangerschap nog niet heeft bevestigd, liegen de paparazzi-foto’s er niet om.

Sophie Turner opnieuw zwanger

En dat is verrassend, want de zwangerschap van dochter Willa in 2020 hield ze goed geheim. Sterker nog, die maakte ze nooit officieel bekend. Pas toen ze in het derde trimester was, publiceerde ze foto’s van haar buik op Instagram. Ook foto’s van het meisje zijn nooit verschenen. Destijds wist showbizzsite TMZ de primeur naar buiten te brengen, met dank aan een geheimzinnige bron.

Sophie Turner is sinds 2016 samen met Joe Jonas. In 2019 stapten ze in Las Vegas in het huwelijksbootje. Die bruiloft werd een maand later nog eens overgedaan in een sprookjesachtig kasteel in Frankrijk. Samen kregen ze dus dochtertje Willa, die ze goed uit de publiciteit weten te houden. Onlangs verwelkomde ook de schoonzus van Sophie Turner, Pryanka Chopra, een kindje. Samen met Nick Jonas liet zij drie weken geleden via Instagram weten dat hun baby is geboren.

De derde van de drie Jonas Brother, Kevin Jonas, heeft twee kinderen. Twee meisjes genaamd Valentina Angelina en Alena Rose. In tegenstelling tot Joe en Nick is Kevin minder mediaschuw als het om zijn kinderen gaat.

Babynieuws! Shay Mitchell is in verwachting van tweede kind

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme