Match of foute boel? Dit is jouw ideale partner volgens je sterrenbeeld

Relatie Eva Dusch 9 okt 2020
Leestijd: 9 minuten

De liefde is een precaire zaak. Echte zekerheid krijg je nooit (hoe graag we dit ook willen). En het laat zich zeker niet afdwingen (hoe graag we dit óók willen). Maar werp even een blik op de sterren, want je sterrenbeeld zegt hoe goed jullie bij elkaar passen en waar jullie sterke punten en breekpunten liggen.

‘Echt liefde, geen illusie.’ Nooit gedacht dat we nog eens iets zouden opsteken van Martin Morero, maar zie hier het bewijs. Want gelèk hebt-ie. Liefdesillusies zijn levensgevaarlijk en je wilt geen energie verspillen aan de foute man (behalve McSteamy).

Perfecte partner op basis van je sterrenbeeld

Leg even jouw sterrenbeeld naast de zijne en je weet wat je te doen staat. Want leken jullie op het eerste oog ook net zo onwaarschijnlijk als David Bowie en Iman, misschien is het wel ware liefde.

Jouw sterrenbeeld: Ram

Goede matches

Kreeft of vissen
De kreeft-man is een ware charmeur en snel aangetrokken tot jouw positieve energie. Hij vindt het een leuke uitdaging om met jouw sterke en soms complexe persoonlijkheid om te gaan en brengt het beste in je naar boven. Het vissen-type is nogal gevoelig voor jouw rollercoaster van emoties en dat leidt tot spanningen.

Slechte matches

Tweelingen of leeuw
Laat je niet voor de gek houden door de tweelingen-man. De passie tussen jullie is fantastisch, maar zijn vurige en emotionele karakter kan snel te veel zijn voor jouw nuchtere persoon. De leeuw is ook te intens en dominerend voor jou. Dit zorgt vooral voor botsingen.

Jouw sterrenbeeld: Stier

Goede matches

Stier of kreeft
Twee dezelfde sterrenbeelden naast elkaar klinkt nogal gek, maar jullie kunnen ware soulmates worden. Jullie connecten op vele levels en de passie is groter dan groots en dat maakt jullie de Angelina Jolie en Brad Pitt van het sterrenstelsel. De kreeft kan aan al jouw hoge eisen voldoen en zal je aanvullen op die vlakken waar je het het meest nodig hebt. Jullie hebben beide nogal gevoelige karakters die toch wonderbaarlijk goed matchen.

Slechte matches

Leeuw of boogschutter
De leeuw vraagt te veel aandacht van een vrije vogel zoals jij en hij zal snel verveeld raken met jouw easy-going levensstijl terwijl jij er gek van wordt hem constant te moeten stimuleren. Jij en sterrenbeeld boogschutter hebben niks met elkaar gemeen. Punt. Jij bent te relaxed en hij wil juist alles op zijn manier. Gaat niet werken.

Jouw sterrenbeeld: Tweelingen

Goede matches

Kreeft of weegschaal
Sterrenbeeld kreeft is op zoek naar ware liefde en jij bent op zoek naar de man die jou voor eeuwig ‘zijn meisje’ noemt. Jullie romantische typetjes begrijpen elkaar door en door. Met de weegschaal-man zoek je graag de uitdagingen op, zowel fysiek als mentaal. Jullie raken daardoor niet snel op elkaar uitgekeken. Hij is onafhankelijk, jij bent flexibel. Hoppa, de perfecte aanvulling voor mekaar.

Slechte matches

Schorpioen of maagd
Jij bent te relaxed voor de vurige schorpioen, waardoor hij snel jaloerse trekjes krijgt die jou weer mateloos irriteren en vermoeien. Dat terwijl jij juist voor stabiliteit wil gaan. Dacht je dat te kunnen vinden bij de maagd, dan heb je het mis. Hij is weer veel te stil en saai voor jou.

Jouw sterrenbeeld: Kreeft

Goede matches

Stier en weegschaal
De weegschaal en stier zijn beiden zelfverzekerde, stabiele en nuchtere types. Hij houdt daarom ook van balans op zowel zakelijk als privé-vlak. Jullie levelen heel goed met elkaar en hij voedt je zelfvertrouwen. Beiden mannen zetten je, wanneer nodig, weer met beide benen op de grond.

Slechte matches

Schorpioen en maagd
Een beetje passie en intensiteit is heerlijk, maar de schorpioen geeft je te veel van dit alles. Bovendien zijn jullie allebei nogal jaloerse types en dat zorgt al snel voor ruzie in de tent. De maagd daarentegen is niet bepaald een ster in praten en kan nogal verlegen aangelegd zijn, iets waar jij ook een handje van hebt. Het gebrek aan goede communicatie in jullie relatie, wat juist zo belangrijk is, kan hierdoor voor problemen zorgen.

Jouw sterrenbeeld: Leeuw

Goede matches

Tweeling of schorpioen
Jij zal als een blok vallen voor de gentleman-kwaliteiten van de tweeling. Hij adoreert jouw soms harde karakter en waardeert je doorzettingsvermogen. De schorpioen is net als jij vol van liefde en passie, zonder gelijk de hele boel te domineren. Jullie zijn allebei hondstrouw, dus die match zit helemaal goed.

Slechte matches

Waterman of steenbok
De waterman is te soft en zal te snel toegeven aan jouw wil, waardoor je hem met huid en haar opeet. Ze heeft juist een stevig type nodig die meer gas terug geeft. De steenbok is veel te vrij en onregelmatig, terwijl jij graag de touwtjes en controle in handen houdt.

Jouw sterrenbeeld: Maagd

Goede matches

Weegschaal of steenbok
De weegschaal is heel standvastig in zijn overtuigingen. Wanneer hij zijn zinnen op jou heeft gezet, zal hij net zo lang voor je blijven vechten totdat hij je hart heeft veroverd. Hij als zorgzaam type zal dan ook niet snel je hart breken. De steenbok kan niet wachten om jou uit je schulp te laten kruipen en is niet geïntimideerd door je mysterieuze en afstandelijke karakter. En als jij eenmaal toegeeft, zal je helemaal jezelf kunnen zijn bij hem.

Slechte matches

Kreeft of vissen
De maagd gedijt het beste op een stabiele bodem en die kan jij haar als vaak (over)gevoelige kreeft niet bieden. En met de evenzo bescheiden vissen is het al snel een feest van zenuwen tijdens jullie dates.

Jouw sterrenbeeld: Weegschaal

Goede matches

Boogschutter en leeuw
Liefde komt wanneer je het niet verwacht, en dat geld zeker voor de boogschutter. Hij heeft een vrije geest en jij bent nogal Alpha, maar dit werkt just fine. Hij laat je verder kijken dan je neus lang is en jij zet hem met beide benen op de grond. (Zucht)Gut, wat zijn jullie toch leuk samen.
‘Laat de leeuw niet in zijn hempie staan’ is jullie op het lijf geschreven. Loyaliteit is alles, maar uitdagingen zijn ook meer dan welkom: jij checkt zijn ego, hij daagt je uit voor speelse dates. Maar jij weet dit spel als geen ander te spelen.

Slechte matches

Steenbok of vissen
De steenbok is te verstrooid en chaotisch voor jou en jij ziet zijn hang naar vrijheid en avontuur als een vorm van luiheid. Jullie kunnen heel snel vlammen met elkaar, maar de vlam is helaas ook snel weer opgebrand. En met jouw zero tolerance beleid en directheid wals jij zo over die vissen-man heen. Auch.

Jouw sterrenbeeld: Schorpioen

Goede matches

Steenbok en leeuw
Het kritische denkvermogen en engelengeduld van het sterrenbeeld de steenbok maken hem echt een Mister Right voor jou. Jullie genieten erg van elkaars aanwezigheid, maar het is vooral de oneindige seksuele aantrekkingskracht die voor vuurwerk zorgt tussen jullie. Vlammen maar! Ook bij de leeuw is het passie wat de klok slaat. Jouw lust wakkert in hem ook iets aan en tegelijkertijd vaar jij maar al te goed op zijn loyaliteit en onafhankelijkheid. Jullie zijn een match made in heaven.

Slechte matches

Schorpioen en tweelingen
Twee schorpioen bij elkaar kunnen een gevaarlijke match zijn. Te veel passie en vurigheid betekent het einde. Ja, dat bestaat dus ook. op fysiek level gaan jullie heerlijk, maar op romantisch vlak is het nogal verstikkend. Zeker ook bij de tweelingen, die té veel een casanova is voor jou. Je vindt hem al snel te cheesy, terwijl hij jou belachelijk sexy vindt (behalve dít dan, oeps). Help, je krijgt geen lucht meer.

Jouw sterrenbeeld: Boogschutter

Goede matches

Ram en waterman
Jullie zijn beiden sociale dieren die niet terugdeinzen voor wat avontuur. De ram is relaxed, houdt van lachen en voorkomt graag relatiedrama’s. Liefde en lol is wat jullie te wachten staat. De waterman zal niet de liefde van je leven zijn, maar hij zal je wel stimuleren in je persoonlijke groei. Hij is dol op jouw avontuurzucht, vooral ook in de slaapkamer.

Slechte matches

Stier en maagd
De stier is zo honkvast als het maar kan en is dol op avondjes thuis op de bank. En laat dat nu net iets zijn wat jij dodelijk saai vindt. Maar jouw nomadische trekjes kunnen soms toch goed matchen met zijn hang naar stabiliteit. De maagd wil vooral regelmaat en zekerheid, maar dit kun jij hem niet geven. Jij bent altijd bezig met de toekomst en hij leeft meer in het nu.

Jouw sterrenbeeld: Steenbok

Goede matches

Vissen en maagd
Op het eerste oog lijkt de vissen misschien te veel een softie voor jou, maar probeer het toch maar eens uit. Jij kan hem helpen relativeren en op zijn beurt zorgt hij voor wat luchtigheid in jouw serieuze gedachtekronkels. Woohoo, de maagd is jouw soulmate! Jullie scoren niet de meeste punten op passie en emotie, maar de liefde zit wel diep en dat is voor iedereen zichtbaar.

Slechte matches

Leeuw en ram
Je hebt je handen vol aan de leeuw en zijn onvoorspelbaarheid vind je maar niks. Hij wil constant in de aandacht staan, maar alsof jij niks beters te doen hebt. Gelukkig sta jij wel je mannetje naast deze egocentrische man. Jij en de ram zijn ook twee tegenpolen; hij leeft met de dag en gaat voor avontuur, terwijl jij graag vooruit kijkt en meer vastigheid nastreeft.

Jouw sterrenbeeld: Waterman

Goede matches

Weegschaal en tweelingen
Flexibel, sociaal en vrij; kenmerken die jou perfect doet matchen met het sterrenbeeld de weegschaal. Hij waardeert jouw creativiteit en intelligentie, iets waar jullie elkaar graag in stimuleren. De tweeling is net als jij erg charmant en dat maakt jullie samen een onweerstaanbaar koppel. Jullie seksleven is jaloersmakend goed en lekker wild. Dit is waarschijnlijke het enige sterrenbeeld dat jou kan blijven intrigeren.

Slechte matches

Schorpioen en vissen
Beide sterrenbeelden kunnen niet omgaan met jouw hang naar vrijheid. Ze hebben veel aandacht en bevestiging nodig en worden al snel jaloers of onzeker wanneer jij dit niet geeft. Jij kunt beter iemand zoeken die wat meer onafhankelijk is.

Jouw sterrenbeeld: Vissen

Goede matches

Kreeft en steenbok
Jullie lopen allebei niet weg voor emoties en zijn ook niet bang deze met een ander te delen. De kreeft is een beschermend type en daar maak jij graag gebruik (nee, geen misbruik) van. De liefde tussen jullie verloopt natuurlijk en is vaak voor de lange termijn.

Slechte matches

Tweelingen en leeuw
Pas op, want jij loopt al snel een gebroken hart op dankzij het sterrenbeeld de tweelingen. Hij is direct en neemt geen blad voor de mond en dat strookt niet goed met jouw zachte en sensitieve kant. De zekerheid die jij zoekt kun je beter bij iemand anders zoeken. Als het maar niet de leeuw is, want zijn kille en zakelijke kant zullen je ook geen goed doen. En terwijl jij even lekker samen op de bank wil zitten, gaat hij liever de hort op. Aan jou de keuze.

Lees ook:

Ben jij een Weegschaal? Partners met deze sterrenbeelden passen het best bij jou

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen