Dit is wat je sterrenbeeld je over jouw libido vertelt

Horoscoop Lizette van Loenen 6 mrt 2018
Leestijd: 4 minuten

Ben je superexperimenteel tussen de lakens, of kijk je liever nog een tijdje de kat uit de boom voordat je jezelf helemaal kunt geven? Er bestaat gelukkig geen goed of fout. Je sterrenbeeld zegt meer over jouw seksuele drive dan je misschien denkt. Klopt ie bij jou een beetje?

Ram

Mars regeert over de Ram, en laat deze planeet nu net staan voor een enorme sex drive. Als Ram heb je enorm veel seksuele energie, die je het liefst in nieuwe avonturen tussen de lakens steekt. Als Ram hou je van veroveren en ben je compleet tevreden als dit dan ook gelukt is. Jouw passie is ongeremd en je bent daarom ook moeilijk te temmen. Rammen verkiezen het verleiden dan ook boven het verleid worden.

Stier

Als Stier ben je sensueel, down to earth en elegant. Je houdt van fysiek contact en het allerliefste wil je vastgehouden, gemasseerd en gestreeld worden. Je raakt turned on van intense parfums, zachte stofjes en verbondenheid met je bedpartner. Voor jou is het plezier onderweg belangrijker dan de eindbestemming.

Tweelingen

Als Tweelingen kun je je eigen seksuele behoeftes soms aan de kant schuiven. Het kan even duren voordat jij ontvlamt, maar dat betekent niet dat je niet geïnteresseerd bent in vurige seks. Als Tweelingen hecht je veel waarde aan een close band met je bedpartner en die bereik je door een goed gesprek met veel humor. Zware, dramatische situaties zijn een afknapper voor je.

Kreeft

Voor de Kreeft is het belangrijk dat seks comfortabel en veilig is. Je wil dat je het gevoel hebt dat er goed voor je wordt gezorgd en zelf zul je het ook te allen tijde zo comfortabel mogelijk maken voor je bedpartner. Goedmaakseks is niks voor jou, je vindt het moeilijk om zo snel tussen ruzie en seksuele geladenheid te schakelen. Als Kreeft kun je nooit genoeg affectie, emotionele veiligheid en toewijding krijgen van je bedpartner. Zodra je je veilig voelt bij hem, ben je dan ook de meest vrije, lieve en toegewijde bedpartner die er is.

LEES OOK: Spice it up: met deze (ietwat ontdeugende) adviezen geef je je seksleven een boost

Leeuw

Er bestaat geen speelser type dan de Leeuw en dat pas je dan ook graag toe in de slaapkamer. Je bent creatief, romantisch en een fijne partner om mee samen te zijn. Het laatste wat je wil is ‘die goede oude seks’. Jij komt altijd met nieuwe uitprobeersels. Je bedpartners kunnen het onverwachte van je verwachten.

Maagd

Als Maagd ben je hét voorbeeld van ‘een beest in bed en een maagd in de ochtend’. Tijdens de seks kun jij je helemaal laten gaan en ben je wel in voor een experiment. Je perfectionisme uit het dagelijks leven kun je tussen de lakens helemaal loslaten. Seks met jou is messy en gepassioneerd. Eén groot bevrijdend avontuur, zowel voor jou als je partner.

Weegschaal

Als Weegschaal ben je de koningin der relaties, huwelijken en partnerschappen. Je wil écht verbinding maken en seksueel connecten met je bedpartner en bent daarom een toegewijde partner. Je bent emotioneel veerkrachtig en vindt het niet erg om te pleasen. Als Weegschaal is geven je tweede natuur. Kijk wel uit dat je je eigen behoeftes niet vergeet.

Schorpioen

Je bent seksueel befaamd en intiem. Je wil zowel emotioneel als fysiek verbonden zijn met je bedpartner. Seks is nooit lang uit je gedachten, en dat komt voort uit je drive om vertrouwen en emotionele vervulling te voelen. Seks gaat je niet per se om de daad, maar om het gevoel van intimiteit.

Boogschutter

Je houdt van veel variatie in bed, en dat steek je niet onder stoelen of banken. Je bent een creatieve geest, dus je doet er alles aan om sleur en routine te voorkomen. Je bent een losbondig type dat wel voor een experimentje open staat. Seks met jou betekent een pittig avontuur vol verrassingen.

Steenbok

Ondanks je praktische en conservatieve reputatie, ben je één van de meest seksuele wezens van alle sterrenbeelden. Je hebt veel behoefte aan seksualiteit en bent niet bang voor een speciaal avontuur. Het hoeft natuurlijk echt niet al te gek voor jou, als het maar wel vertrouwd en bevredigend voelt. Je hebt bent niet te beroerd om een wederdienst te bewijzen.

Waterman

Jij hebt vrijheid nodig. Als je die niet krijgt, voel je je opgesloten. Dat geldt ook op seksueel gebied: je hebt veel ruimte nodig om op avontuur te gaan. Die drive komt door je hang naar inventiviteit, nieuwsgierigheid en open mindedheid tegenover seks. Je bent allesbehalve traditioneel en voorspelbaar.

Vissen

Je bent actief op zoek naar seks en je hoge libido is niet afhankelijk van de persoon met wie je het bed deelt. Als je je veilig en verbonden voelt, vind je het niet moeilijk om jezelf te laten gaan. Dit heeft een beetje tijd nodig. Waar je niet tegen kunt is zelfzuchtigheid. Onthoud dat geven een must is, maar dat je je eigen behoeften daar niet voorbij voor moet lopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen