Oeh! Deze sterrenbeelden hebben het meeste zelfvertrouwen in bed

Horoscoop Rachelle Abbas 22 mei 2020
Leestijd: 3 minuten

Als het gaat om wat we willen in bed, is de een misschien wat meer verlegen dan de ander. Toch kan iedereen leren om te vragen wat hij wil tijdens de seks, maar er zijn sterrenbeelden die van nature meer zelfvertrouwen lijken te hebben dan anderen.

We kunnen wel stellen dat bijna iedereen het fijn zou vinden om met iemand te zijn die het initiatief neemt in bed. Als je juist verlegen bent is het misschien het beste om het bed te delen met iemand die juist weet wat ‘ie wil. Je kunt de astrologie gebruiken om je te begeleiden bij het leren kennen van een partner én hoe deze tussen de lakens is. Ben of heb jij een partner die een Ram, Leeuw, Boogschutter óf Schorpioen is? Deze sterrenbeelden weten goed wat ze willen in bed en zijn zeker niet bang om dat te vertellen.

Ram

De Ram is heel goed in het laten weten wat zijn of haar behoeften zijn. Ze zijn wat ongeduldig (wat in dit geval helpt), verwacht alleen niet dat ze mind-readers zijn. Het gaat bij het sterrenbeeld Ram altijd om plezier, het gaat hen niet om zoveel mogelijk bedpartners krijgen, maar echt het bevredigen van hun verlangens. De Ram is boven alles avontuurlijk en zelfverzekerd. Wat wil je nog meer als het aan komt om seks? Precies. 😉

LEES OOK: Met je partner praten over seks als je er niet (meer) van geniet

Leeuw

Als iemand weet wat – en hoe – ‘ie iets wil, is het de Leeuw wel. Als een vuurteken zijn ze niet bang om hun interesses en belangen uit te spreken. Ze hebben de neiging om hun partner in bed te begeleiden en tevreden te stellen zoals zij het willen. De Leeuw is zeker niet verlegen, ze hebben het gevoel jou te kunnen vragen wat jij wilt.

Leeuwen geloven dat zij het beste van alles zouden moeten hebben, dat geldt dan ook voor plezier. De Leeuw is loyaal en zal ervoor zorgen dat jullie beiden tevreden worden gehouden.

Schorpioen

Schorpioenen zijn dan wel geen vuurteken, maar laat je daar niet door misleiden want ze hebben veel diepgang als het gaat om seksualiteit. Schorpioenen stralen sex-appeal uit en weten hoe ze potentiële partners naar zich toe kunnen lokken.

De Schorpioen zoekt diepgang en verbinding. Seks met een Schorpioen gaat veel verder dan alleen fysiek genot. Seks is belangrijk voor hen en ze nemen het extreem serieus. De Schorpioen heerst over seks en ze kunnen zeker de richting aan geven. En dat is een behoorlijk sexy eigenschap.

LEES OOK: Oeh la la: 6 gewoonten van koppels met een stomend heet seksleven

Boogschutter

Boogschutters passen dezelfde risk-taking, opwindende energie toe op seks zoals ze het toepassen op hun persoonlijke leven. Boogschutters zijn gepassioneerd en ongelooflijk onafhankelijk, daarom hebben ze geen enkel problemen om te delen wat ze op het hart hebben.

Nog een voordeel? Ze hebben de neiging om heel ruimdenkend te zijn. Ze zijn een van de meest seks-positieve sterrenbeelden. Whatever you’re into, er is een grote kans dat ze het zullen doen. En waar het sterrenbeeld Boogschutter dol op is? Daar zul je wel achter komen. 😉

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme