Wie is het meest kinky? Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven

Relatie Valéry de Voijs 17 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Van je favoriete vakantieland tot aan je lievelingseten: je kunt bijna alles aan je sterrenbeeld koppelen. Zo heeft ook je seksleven te maken met je sterrenbeeld. Herken jij jezelf hierin?

Wist je bijvoorbeeld welk sterrenbeeld het vaakst een condoom gebruikt? Of welk sterrenbeeld het meest kinky is?

Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven

Wij zijn benieuwd of jij jezelf, je partner (en vorige ex-partners) herkent.

1. Maagd

Het is geen geheim dat maagden perfectionistisch zijn. Niet alleen streven ze voor optimale werkprestaties, ook hun seksleven mag er wezen. Als je ooit seks hebt gehad met een maagd, kun je bevestigen dat ze alles uit de kast halen om jou een fijne tijd te bezorgen. Waar of niet?!

2. Weegschaal

Sweet, slow and tasty zijn dé kenmerken van een Weegschaal in bed. Ze houden van pleasen, maar verwachten dan ook dat jij actief mee doet. Ze zullen dus graag van standjes wisselen. Daarbij houden Weegschalen van elegantie, en kunnen mooie lingerie dus zeker waarderen.

3. Schorpioen

Ahhhh… waarschijnlijk het meest intense sterrenbeeld in bed. Schorpioenen zijn enorm erotisch. Zelfs een gesprek in een overvolle trein met een Schorpioen kan nog opwindend zijn. Niets is te gek wanneer het aan schorpioenen ligt. Van kinky rollenspellen tot aan dominante speeltjes.. schorpioenen weten zich wel te vermaken.

4. Boogschutter

Boogschutters houden van avontuur. Ze zijn open-minded en willen graag nieuwe dingen proberen. Maar dan wel veilig! Uit onderzoek blijkt namelijk dat dit sterrenbeeld het veiligste seksleven heeft, aangezien zij het vaakst een condoom erbij pakken.

5. Steenbok

Net als Maagden, zijn steenbokken harde werkers. Je zult dus niet zo snel een luie Steenbok aantreffen. Daarbij hebben Steenbokken een fascinatie voor controle, en zullen geen moeite hebben om zich dominant of onderdanig op te stellen.

6. Waterman

Watermannen zijn gevoelig, creatief en gek op muziek. Met langzame bewegingen, fijne muziek en lieve woordjes zul je een waterman warm krijgen. En als watermannen eenmaal op hun gemak zijn, komt hun creatieve kant naar boven en kunnen de tantra speeltjes erbij gepakt worden.

7. Vissen

Vissen zijn niet alleen mega gevoelig, maar hebben ook nog eens enorm veel fantasie. Vaak zijn vissen een tikkie spiritueel en houden van een diepe connectie. Ze houden van afwisseling en worden graag uitgedaagd. De standaard trucjes en zinnetjes zullen niet werken bij Vissen. Ze voelen feilloos aan of iets oprecht is, en zullen niet opgewonden worden als ze geen oprechte connectie voelen.

8. Ram

Ben jij een Ram? Dan zul je kunnen beamen dat jij dingen graag snel en praktisch regelt. Je bent zeker in voor een spannend avontuur, maar dan wel als het in je schema past. Je weet wat je wilt, en hebt dan ook geen moeite om de eerste stap te zetten. En al dat voorspel? Dat hoeft voor jou allemaal niet zo lang te duren.

9. Stier

Het zal geen verrassing zijn dat veel Stieren gek zijn van toetjes en zoetigheid. Ze staan enorm in contact met hun zintuigen. Geur en smaak zijn dus erg belangrijk voor dit sterrenbeeld. Chocoladesaus, slagroom, ijs: stieren houden van zoete romantische seks.

10. Tweeling

Met een Tweeling in de slaapkamer kan het nog wel eens heel heet worden. Ze houden van afwisseling, spelletjes en avontuur. Omdat Tweelingen nogal impulsief kunnen zijn, en telkens uitgedaagd worden, is het geen verrassing dat dit sterrenbeeld het meest houdt van trio’s.

11. Kreeft

Kreeften, zijn net als Vissen enorm gevoelig, en zullen zich dan ook niet volledig open kunnen stellen als er op emotioneel vlak geen connectie is. Het seksleven van dit sterrenbeeld wordt gekenmerkt door voorspel (het liefst zo lang mogelijk), gefluister en gestreel.

12. Leeuw

Leeuwen zijn passievol en houden van drama. Wil je een Leeuw opwinden? Laat haar dan weten hoe erg jij naar haar verlangt. Net als alle vrouwen, houden Leeuwen er enorm van als ze voelen dat ze gewild zijn. Net zoals een Leeuw de koning van het dierenrijk is, willen mensen met dit sterrenbeeld zich als koningin in het bed voelen. Verwen haar, en ge zult beloond worden. Als een Leeuw jouw credits namelijk heeft, zit je voor altijd in haar hart.

Wat voor type vriendin je bent op basis van je sterrenbeeld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme