Swipen met succes? Deze sterrenbeelden hebben het meeste geluk op Tinder

Relatie Lisa van den Akker 26 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Corona of niet, we zijn altijd op zoek naar liefde. Sterker nog, midden in de lockdown registreerde Tinder op één dag maar liefst drie biljoen swipes. Dat is het hoogste aantal ooit. Was jij een van die swipers maar heb je nog geen succes gehad? Misschien komt dat door je sterrenbeeld. Sommige sterrenbeelden zijn namelijk succesvoller op Tinder (en andere datingapps) dan andere.

De mensen van PsychicWorld.com deden onderzoek naar de slagingspercentages van alle sterrenbeelden op Tinder. Om zo uit te zoeken welke sterrenbeelden de meeste matches kregen op de online datingapp. Om dit te onderzoeken vroegen ze 4106 respondenten om duizend keer naar rechts te swipen en te kijken hoeveel matches ze dat opleverde.

Sterrenbeelden en Tinder

Uit dit onderzoek kwamen de volgende resultaten:

Sterrenbeeld Percentage matches
Tweelingen 84%
Waterman 79%
Kreeft 74%
Leeuw 70%
Vissen 65%
Stier 61%
Ram 58%
Weegschaal 56%
Maagd 52%
Boogschutter 48%
Schorpioen 44%
Steenbok 41%

Meest succesvolle sterrenbeelden

Uit het onderzoek blijkt dat mensen met het sterrenbeeld Tweelingen het meest succesvol zijn als het gaat om het aantal matches. Gemiddeld scoren zij van de 1000 swipes maar liefs 84% als match. Niet zo gek misschien aangezien tweelingen bekend staan om hun vlotte babbel en innemende persoonlijkheid.

Ook Watermannen doen het goed met een score van 79%. Zij hebben vaak een excentriek karakter dat zelfs in hun Tinder bio zichtbaar zal zijn. Op de derde plek komen de Kreeften. Met 74% nog steeds een mooie score. Kreeften zijn lief, warm en goede partners voor een lange relatie. Geen wonder dat ze zo hoog scoren.

Minst succesvolle sterrenbeelden

Het sterrenbeeld dat het minste matches opleverde was Steenbok. Met maar 41% scoren zijn aanzienlijk lager dan de top drie. Steenbokken staan erom bekend dat zij zich volledig focussen op hun werk, wellicht komen ze daarom ongeïnteresseerd over. Maar als je een Steenbok zo ver krijgt om van je te houden, dan zullen de vonken er vanaf vliegen.

Ook niet erg succesvol waren de Schorpioenen, met slechts 44%. Zij kunnen nog al heftig en indrukwekkend over komen, dus ben je een schorpioen? Misschien is het dan een goed idee om je Tinder bio wat minder uitgesproken te maken. Daarnaast waren Boogschutters ook met 48% ook geen geluksvogels in dit onderzoek. Boogschutters zijn vaak erg reislustig en er is een grote kans dat je dit terug ziet in de Tinder bio. Wat wellicht vragen kan oproepen over de (oprechte) intenties van de Boogschutter op Tinder.

Lees ook:

De beste Tinder bio? Met deze kookskills erin scoor je zeker!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen