De beste Tinder bio? Met deze kookskills erin scoor je zeker!

Relatie Lisa van den Akker 14 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Daten tijdens deze crisis, enerzijds is het moeilijk, anderzijds zitten we dagen lang te Tinderen omdat we toch niets beters hebben te doen. En om daarop aan te sluiten, kun je net zo goed even wat extra tijd investeren in je Tinder bio. Want welke dingen werken nou wel, en welke niet? Nou deze kookskills, zeker wel!

Uit een onderzoek van Jack and Beyond is gebleken dat sommige kookkunsten veel beter scoren dan andere. Oké, het is een Engels onderzoek, dus of dit ook helemaal geldt voor onze eigen aardappels-groente-vlees jongens is nog maar de vraag. Maar het is altijd het proberen waard, toch?

Single vader deelt zijn Tinder ervaringen: ‘Of wil je meteen een wippie maken?’ vroeg ze

Sexy kookskills voor je Tinder bio

Voor het experiment maakten ze verschillende Tinder profielen aan die volledig hetzelfde waren behalve de kookkunsten vermeld in de bio. Ze deden dit voor zowel mannen als vrouwen en wat blijkt. Sommige gerechten en kookkunsten scoren veel beter dan andere!

Vrouwen willen voornamelijk dat een man een perfect kopje thee kan zetten, deze vermelding zorgde voor 155 matches. Maar ook de o zo populaire Dalgona koffie, scoort goed en komt met 138 matches op een tweede plek.

Wat het minst scoorde voor de mannen was het vermelden van hun bakkunsten. Blijkbaar zijn de vrouwen niet opzoek naar de nieuwe Robert van Beckhoven.

Sexy keukenskills voor vrouwen

Mannen zijn vooral opzoek naar een vrouw die voor hun een heerlijke “roast dinner” kan maken. Een uitgebreid zondagsmaal dus met geroosterd vlees. Het leverde 157 matches op. Gevolgd door, misschien verrassend, het kopje thee, met 155 matches. Maar ook als je een heerlijk bananenbrood kunt bakken heb je geluk, want daarvoor swipete maar liefst 152 mannen naar rechts.

De mannen zijn blijkbaar nogal kieskeurig over wat je precies bakt, want het bakken van koekjes scoorde het minst goed en leverde maar 102 geïnteresseerden op.

Swipen met succes? Deze sterrenbeelden hebben het meeste geluk op Tinder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen