Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 12 februari 2014

The Look: Mama vs. kind

Al enige tijd loop ik aan tegen de almaar groeiende bewustwording van mijn kinderen en hun persoonlijke kledingkeuze. Nu heb ik drie zoontjes, dus het ging geruime tijd goed…

Mijn mannetjes van vijf, drie en twee jaar oud laten zich al jaren gedwee kleden. Tot groot genoegen van mijzelf. Als er familie of vrienden langskomen in Kaapstad laat ik steevast een stukje koffer inruimen voor mijn favoriete merken. Retour, Tumble ‘N Dry, No Tomatoes, Claesens, een bulkje Zara en Hema en ik kan weer maanden vooruit. Mijn Kaapse vriendinnen werpen jaloerse blikken en prijzen mijn altijd goed geklede en afgestylde jongens.

Medeleven

Het kon natuurlijk niet goed blijven gaan en sinds kort bepaalt zoonlief wat hij wil dragen. En zeg daar maar eens nee tegen. Daarom vandaag uit medeleven voor alle andere moeders ‘The Look’. Op links… je raad het al, en op rechts… Het kostte me grove omkoping met veel snoep om hem outfit 1 te laten aantrekken.

Ooit kreeg ik al de tip van een Thomas de Trein moeder dat ze een deal gemaakt had: Doordeweeks mag kindlief dragen wat ie wil, in het weekend bepaalt mama. Vooruit, daar zullen we het als Cars moeder mee moeten doen.

Reageer op artikel:
The Look: Mama vs. kind
Sluiten