Deze 8 TikTok-moms zijn het kijken waard!

Kinderen Demi de Boer 24 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

TikTok, hét sociale media platform van tegenwoordig. Je zult het waarschijnlijk kennen van de geluiden en liedjes uit de telefoon van jouw kind. Maar vanaf nu blijf jij niet meer achter, want wij hebben de acht leukste moeders van TikTok op een rijtje gezet!

Dit zijn de acht leukste moeders op TikTok die het kijken waard zijn, zeker als je ook moeder bent.

De leukste moeders op TikTok

Deze moeders en hun kinderen zullen je namelijk inspireren, laten lachen of laten zien dat je echt niet de enige bent met een off-day.

1. @maiaknight

Deze powervrouw is een alleenstaande tweelingmoeder. Je krijgt een inkijkje in het leven van haar en haar lieve baby’s. Ze laat een realistisch beeld zien met leuke, maar ook moeilijke momenten. Daarbij spreekt ze zich duidelijk uit tegen de welbekende ‘moedermaffia’. Dit doet ze goudeerlijk en met een vleugje humor.

@maiaknight♬ original sound – Maia Knight

2. @emilyfauver

Emily maakt filmpjes met haar dochter Ella. Hun meest bekende video’s zijn de piggy’s or bunnies video’s waarin Emily gesprekken voert met Ella terwijl ze haar haren doet. Dit levert mooie en hilarische beelden op.

@emilyfauver Reply to @katya_laura7 ♬ Sunny Day – Ted Fresco

3. @theyeeetbaby

Dit is dan wel geen moeder, maar zeker het kijken waard. Chris maakt met zijn nichtje Marleigh grappige Tiktok filmpjes. Zij zijn bekend geworden door filmpjes waarin Chris, Marleigh leerde inschenken, proosten en drinken uit een kopje. Deze filmpjes zullen hoe dan ook een glimlach op je gezicht toveren. Inmiddels hebben zij meer dan 5 miljoen volgers op Tiktok en is Marleigh een echte superster!

@theyeeetbaby Love to conversate over some pedialyte #pedialyte #niece #yeetbaby ♬ original sound – Marleigh and Chris

4. @mum_and_a_mic

Dit is het Tiktok account van acteur en comedy maker, Jane Dowden. Zij maakt filmpjes over de meest herkenbare situaties voor elke moeder. Van borstvoeding tot een avondje uit, ze maakt overal video’s over en ik kan je verzekeren dat je in een deuk ligt!

@mum_and_a_mic It is funny tho 😏 #parenting #sorrynotsorry #mumlife ♬ yonderlandddddd – nyla ❣️ spam like = block 😕😕

5. @savv.labrant

Deze coole moeder, Savannah, maakt allerlei filmpjes met haar prachtige gezin. Ze heeft twee dochters, een zoon en de vierde baby is onderweg! Met haar negenjarige dochter, Everleigh, doet ze de leukste dansjes op TikTok.

@savv.labrantMy girl💞♬ Oui – God is good

6. @laurahfritz

Op dit account steelt de 3-jarige Lena de show maar haar grappige en slimme opmerkingen. Moeder Laura filmt regelmatig gesprekken tussen haar en haar slimme dochter. Lena is mega schattig en grappig en ze is pas drie jaar, dat gaat wat worden als ze ouder is!

@laurahfritz♬ original sound – laura & lena

7. @wren.eleanor

De tweejarige Wren steelt de harten van bijna 17 miljoen volgers op TikTok. Haar moeder maakt de schattigste video’s van Wrens outfits en avonturen. Wren is bijna een fashionicoon te noemen met haar te gekke outfits.

@wren.eleanor Wren had dark brown hair as a baby #backwheniwasyounger ♬ back when I was younger.. – nost. 58k!!

8. @greyandmama

De altijd stralende Grey, tovert op vele mensen hun gezicht een lach. Op dit account volg je de gesprekken tussen Grey en zijn lieve moeder. Een van de bekendste uitspraken van Grey is dan ook: “Thank you, mama.” Je zal Grey vaak zien eten, want daar houdt hij erg veel van!

@greyandmama Got real sushi to go with our fake sushi 😅 #sushi #foodie #sushi #foodfam #foodtok #yum #mukbang #asmr #wholesome #fyp #foryoupage #cute #toddler #chopsticks #eating #familytime #lunch ♬ original sound – greyandmama

Hilarisch! Deze TikTok-vaders gaan viraal met hun grappige video’s

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme