Jennifer Lawrence is bevallen van haar eerste kindje

Celebs Lise Steegmans 24 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Beschuit met muisjes voor actrice Jennifer Lawrence (31). Samen met haar man Cooke Maroney is ze de trotse moeder geworden van, eh ja, van wie eigenlijk? De actrice en haar man hebben aangegeven zoveel mogelijk details rondom de geboorte van hun kindje geheim te willen houden.

Ook de geboorte van de baby is nog niet officieel bekend gemaakt. Entertainmentwebsite TMZ weet het nieuws te brengen op basis van gegevens uit het bevolkingsregister van Los Angeles, dat ze blijkbaar iedere dag checken daar op de redactie.

Dit is de volledige naam van het pasgeboren zoontje van Kylie Jenner

De actrice uit Hunger Games, die ook niet actief is op Instagram, gaf eerder al aan dat ze haar kind uit de publiciteit wilt houden. In Vanity Fair zei ze eerder: “Als iemand op een feestje tegen mij zou roepen ‘oh mijn god, je krijgt een baby’, dan kan ik niet zeggen ‘daar wil ik niet over praten. Ga uit m’n buurt, gek!’ Maar ieder instinct in mijn lichaam wil de privacy van de baby beschermen voor de rest van zijn of haar leven, zo goed als ik kan.”

De actrice, die onlangs samen met Leonardo DiCaprio en Jonah Hill schitterde in de film Don’t Look Up, wil dan ook niet dat vreemden zich vertrouwd gaan voelen in de buurt van haar kind. “Ik wil niet dat iedereen zich welkom voelt in zijn of haar bestaan. Dat begint voor mij door de baby niet te betrekken bij dit onderdeel van mijn werk.”

Wist je trouwens dat ook actrice Sophie Turner haar eerste zwangerschap zo lang mogelijk uit de publiciteit wist te houden? Ze is nu zwanger van een tweede en doet een stuk minder geheimzinnig

Alle bijzondere en tikkie gekke babynamen uit de hitserie Euphoria

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme