Dit is de volledige naam van het pasgeboren zoontje van Kylie Jenner

Celebs Lise Steegmans 23 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Wolf Jacques Webster, zo luidt de volledige naam van het tweedje kindje van Kylie Jenner (24). Hiermee is de zoon van Kylie Jenner vernoemd naar zijn vader Travis Scott, die officieel Jacques Bernon Webster II heet, zo meldt TMZ.

Wolf Jacques Webster

Wolf is het broertje van de vier jaar oudere Stormi Webster, die op 1 feburari haar verjaardag vierde. Daarmee zijn de kinderen van Kylie Jenner en Travis Scott allebei februarikindjes. Wolf Jacques Webster is een dag na Stormi jarig en werd op 2 februari geboren.

Liefst nog een elftal

Oma Kris Jenner is beretrots op haar dochter en haar elfde kleinkind. “Ik was bij de bevalling aanwezig, samen met Travis. Vanwege covid-19 mochten er maar twee mensen bij zijn, dus dat was een grote eer voor mij. Wolf is mijn elfde kleinkind en wat mij betreft komt er nog een heel elftal bij! Ik voel me zo gezegend met mijn kinderen en kleinkinderen, dat is toch waar het in het leven om draait,” vertelde ze eerder interview met Ellen DeGeneres.

Zoon Kylie Jenner

Wolf Jacques Webster kwam ter wereld in het Cedars Sinai Medical Center in Los Angeles, een van de meest vooraanstaande ziekenhuizen in de stad. Of Kylie Jenner en Travis Scott na de geboorte van hun zoon meer kinderen willen is niet bekend.

Chrissy Teigen aan IVF-traject begonnen voor vierde kindje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme