Worden jullie het niet eens over een babynaam? ‘Tinder voor babynamen’ biedt uitkomst

Kinderen Lisa van den Akker 10 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Een babynaam kiezen is een hele opgave, en het met elkaar eens worden kan dan ook een ware uitdaging zijn. Komen jij en je partner er maar niet uit? Dan hebben we misschien de oplossing voor je. De app Babyname, is namelijk een soort Tinder voor babynamen.

Uren namenlijstjes doorpluizen, wegstrepen, discussiëren en twijfelen. Herken je dat? Dan ben je echt niet de enige. Heel veel stellen vinden het lastig om tot een besluit te komen voor de perfecte naam voor hun kind. Niet zo gek dus dat er mensen zijn die daar iets voor wilden uitvinden. En wat ons betreft is het een schot in de roos. Binnen no-time hebben jullie een shortlist met namen die je allebei leuk vindt!

Match of foute boel? Dit is jouw ideale partner volgens je sterrenbeeld

Tinder voor babynamen

Hebben jullie weken, maanden of jarenlang gediscussieerd over de babynaam? Met deze applicatie zijn jouw zorgen voorbij en heb je binnen een mum van tijd de perfecte naam voor de toekomstige kleine. De desbetreffende app heet Babyname en werkt als een soort Tinder voor babynamen. Zorg ervoor dat jij en je partner de app installeren, waarna jullie een aantal voorkeuren kunnen opgeven qua stijl of smaak. Vervolgens komt het leukste onderdeel: je kunt nu tussen de namen gaan swipen. Naar rechts is leuk, naar links is niet leuk.

Match!

Swipen jij en je partner bij dezelfde naam naar rechts, dan krijgen jullie een melding van een match. Deze wordt aan een lijstje toegevoegd waar alle goedgekeurde babynamen terecht komen. Moet je alleen uit die selectie nog zien te kiezen. In totaal zijn er op de app 30.000 namen te vinden, wat de app ontzettend verslavend maakt, zelfs als er geen kindje op komst is. Dan ben je in ieder geval al voorbereid!

Toch liever op de ouderwetse manier een naam kiezen? Wij hebben héél veel inspiratielijstjes voor je gemaakt. Benieuwd? Je vindt ze hier.

Swipen met succes? Deze sterrenbeelden hebben het meeste geluk op Tinder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme