10x Verrassende tips voor een beter seksleven (thank me later)

Relatie Valéry de Voijs 11 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Een seksleven, was da? Naast de opvoeding van je kids, je drukke sociale leven en dat project op je werk, ben je blij als je ‘s avonds op de bank kan ploffen. Het laatste waar je dan aan denkt is om dat sexy lingeriesetje aan te trekken. Toch kan het de moeite waard zijn om deze tips voor een beter seksleven toe te passen… wordt het dan toch een verrassend weekend!

Natuurlijk hadden we hier wel vijftig tips kunnen opnoemen, maar laten we eerlijk zijn: je weet zelf ook dat roken niet bevorderlijk is voor je seksdrive.

Een beter seksleven

Ben je al in de mood? Komen ze:

1. Plan een weekendje weg

En laat het nu net lekker weer zijn. Hoef je ook niet te dealen met die jetlag

2. Doe de kegeloefeningen

Je weet wel, die oefening tegen incontinentie. Werkt dus ook heel goed voor de pubococcygeus spier. Oftewel: de spier die je nodig hebt voor een orgasme

3. Neem ginkgo biloba

Oftewel: Japanse notenboom. Goed voor doorbloeding, maar dus ook voor een hoger libido, en een hoger libido = betere seks.

4. Eet pasta pesto

Of in ieder geval pesto. Hier zitten namelijk pijnboompitten in verwerkt, wat dan weer Arginine bevatten. Dezelfde aminozuur wat weer in Viagra te vinden is

5. Gedraag je als een tiener

Geef je seksleven een boost door je als tieners te gedragen. Zit achterin de bioscoop en zoen stiekem, of zit achterop zijn fiets terwijl jullie door de straatjes trappen. Silly, maar romantisch

7 manieren om meer uit je seksleven te halen, volgens een therapeut

6. Raak je partner vaker aan

En nee, je hoeft nu niet gelijk naar zijn gulp te grijpen. Maar aai hem even over zijn rug, of wrijf je voeten over de zijne.

7. Eet producten waar zink in zit

En laat je partner hetzelfde eten natuurlijk. Zink zorgt namelijk voor een verhoging van testosteron.

8. Rollenspel

Denk je nu meteen aan sexy verpleegster pakjes en naaldhakken? Dat hoeft niet (mag wel natuurlijk). Maar kook bijvoorbeeld Mexicaans, dek de hele tafel in het bijpassende thema, trek een vrolijk jurkje aan en doe alsof jullie elkaar in Tulum net hebben leren kennen.

9. Kijk een hete film

Of het nu 50 shades is, 365 days, of misschien wel Dirty Dancing: een film met een portie erotiek kan jullie seksleven wat spice opleveren.

10. Ga er helemaal voor

Ok, we snappen dat spontane seks natuurlijk heel spannend kan zijn. Maar je kunt ook genieten van de voorbereidingen op jullie spannende avond. Koop een mooi setje, maak een sexy Spotify lijst met al jullie erotische nummers, stuur hem gedurende de dag al wat spannende appjes, eet wat oesters… en genieten maar

Enjoy!

Oeh la la: 6 gewoonten van koppels met een stomend heet seksleven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Healthy

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme