Oeh la la: 6 gewoonten van koppels met een stomend heet seksleven

Relatie Janne Vogel 24 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Lange relaties saai? Welnee! Al tien jaar samen zijn en het saampjes nog steeds heel heet maken tussen de lakens, is zeker mogelijk. Je kent elkaars lichaam als je broekzak en weet precíes wat de ander lekker vindt. Hét recept voor stomend hete seks, toch? Hieronder delen we zes gewoonten van koppels met een echt sexy seksleven.

1. Ze worden samen opgewonden, ook op momenten dat seks geen optie is

Elkaar uitdagen tijdens een familiediner, in een pashokje of in de lift is súpersexy. En je raadt het al, koppels die het samen extreem gezellig hebben in de slaapkamer, zijn ook niet vies van wat teasing in het openbaar. Seks is voor deze stellen het topje van de ijsberg. Ze vinden het het heerlijk om elkaar te verleiden, ook al is het niet mogelijk om seks te hebben of klaar te komen. Áls ze de tijd vinden, gaat het los.

2. Ze worden elk jaar iets meer dirty

Koppels met een heet seksleven zijn altijd bezig met ontdekken. Een ander standje op z’n tijd, uitgebreide dirtytalk of nieuw glijmiddel met een smaakje: ze experimenteren erop los. Want zeg nou zelf, om het op de lange termijn sexy te houden móet je bijna wel bereid zijn om af en toe iets nieuws te proberen. Door samen te ontdekken en goed te communiceren houd je je seksleven hot hot hot.

3. Ze zorgen goed voor zichzelf

Na een tijdje kom je er – als het goed is – achter dat zelfverzekerdheid dé sleutel is tot seks waar je echt van kunt genieten. Stelletjes met een lekker seksleven weten dat en zorgen daarom goed voor zichzelf. Dat betekent niet dat ze elke dag in de sportschool staan en volledig kaalgeschoren ten tonele verschijnen, maar houdt wel in dat ze werken aan een goede relatie met hun lichaam en mind.

4. Ze lachen in en buiten de slaapkamer

Seks is niet altijd intens, zwoel en verleidelijk. Er gebeuren af en toe vreemde dingen wanneer twee naakte lichaam in vol tempo tegen elkaar aan klappen. Van rare geluiden tot ongemakkelijke posities; als je erom kunt lachen, maakt het allemaal vrij weinig uit. Seks moet leuk zijn en door samen de humor van dit soort momenten in te zien, genieten jullie het allermeest.

5. Ze masturberen tijdens de seks

Geheimpje: masturberen is véél leuker wanneer je het niet in je eentje doet. Plus, wanneer je partner naar jou kijkt, leert hij gelijk wat jij echt lekker vindt. ‘Couples that masturbate together stay together‘, zeggen verschillende sekstherapeuten zelfs. Je partner laten zien hoe jij je lichaam aanraakt, geeft hem een hele andere kijk op dingen én is heel hot. Andersom geldt precies hetzelfde!

6. Ze raken elkaar aan gedurende dag

Een speelse aanraking of lieve kus voor werk betekent meer dan je misschien denkt; het laat zien dat je je partner nog steeds aantrekkelijk vindt. Elkaars hand vasthouden, massages of rugkriebels (hemels) zijn hét geheim voor een fijne lange termijn relatie en een heerlijk seksleven. Je weet wat je te doen staat.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Huffington Post

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen