Dit zijn de 6 erogene zones van een vrouw waar een streling voor klaarkomen kan zorgen

Relatie Gina Koninkx 2 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Zowel mannen als vrouwen hebben erogene zones. Als je deze plekken streelt kan dat er zelfs voor zorgen dat iemand klaarkomt. Het is fijn als je partner weet welke plekken dat zijn, vooral als jullie ook eens wat anders willen proberen.

Je ontdekt op deze manier dat er veel meer plekken zijn waar je het lekker vindt om aangeraakt te worden.

Erogene zones

Erogene zones. We hebben ze allemaal. Je hoeft er maar een kleine streling te voelen van je partner en je kunt meteen opgewonden zijn. We hebben een aantal erogene zones van de vrouw op een rij gezet zodat jij leert welke plekken nog meer fijn zijn om aangeraakt te worden (door je partner).

1. Onderrug

Je onderrug kan een heel gevoelige plek zijn maar je partner hoeft daar niet per se zachtjes te strelen. Het is juist fijn als je hier lekker wordt gemasseerd en in een ontspannen mood terecht komt. Je partner kan de massage afwisselen met strelingen op je binnen dijbeen en binnen de kortste keren maakt hij of zij je helemaal gek.

2. Navel

Het hele gebied tussen je navel naar je vagina is een gevoelige plek omdat er veel zenuwen zitten. Een hele zachte streling of lik kan er al voor zorgen dat je erg opgewonden wordt én zelfs dat je klaarkomt.

3. Rondom het tepelhof

Het lijkt heel logisch dat de borsten van een vrouw worden meegenomen in het voorspel maar daarbij is vooral de focus op en rond het tepelhof van belang. Als je partner je daar likt of kust worden je tepels snel stijf en raken vrouwen over het algemeen snel opgewonden.

De partner kan eerst bij andere erogene zones beginnen om langzaam op te bouwen omdat de tepels voor veel vrouwen na de clitoris en de vagina één van de meest sensitieve gebieden is.

4. Oren

Vrouwen vinden het vaak prettig om zachtjes in hun oren te worden gebeten of gelikt. De oren horen namelijk zeker in het rijtje van erogene zones thuis en het is een prima plek om je partner op te warmen.

5. Nek

Net als de oren vinden veel vrouwen het prettig om in hun nek gekust en gelikt te worden. Het is de perfecte plek om je partner op te warmen voor meer en van daaruit kun je makkelijk naar beneden toe werken met zachte strelingen.

6. Voeten

De ene vrouw vindt het kietelen en vreselijk als iemand aan haar voeten zit, de ander vindt het erg prettig. Net als bij de onderrug zorgt een massage aan je voeten ervoor dat je ontspant en als je ontspannen bent komt je veel sneller in de mood om intiem te worden met je partner.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen