Mensen met dit uiterlijke kenmerk zijn geliefde kandidaten voor een affaire

Persoonlijk Susan Dalstra 27 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Verdenk je je man ervan dat-ie wel heel geïntresseerd is in die ene vrouw met al die tattoo’s? Dat kan kloppen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen die dromen van een affaire zich enorm aangetrokken voelen tot mensen met een tattoo.

Avontuurtje

Voor we verder gaan, moeten we wel even aanstippen dat het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Ashley Madison. Je weet wel, die datingsite die getrouwde mensen die buitenshuis en avontuurtje zoeken aan elkaar koppelt. Vreemdgangers dus. En die vreemdgangers voelen kennelijk een sterke aantrekkingskracht tot mensen met een tattoo.

Tattoo

Uit het onderzoek is maar 1 op de 5 getrouwd met iemand die een tattoo heeft. Desondanks geeft de meerderheid aan dat ze zich aangetrokken voelen tot tattoos. Dat wijst erop dat de ondervraagden echt zin hebben in iets wat ze thuis niet hebben. Maar de aantrekkingskracht gaat verder dan het plaatje alleen. Ook de reden waarom iemand een tattoo heeft laten zetten, draagt bij aan de spanning.

Avontuurlijker in bed

Mensen met een tattoo geven een spontane vibe af. 1 op de 4 denkt dat ook dat met iemand met een tattoo meer lol te beleven valt. Ook denkt 27% van de mensen dat de tattoo-types avontuurlijker zijn in bed. Kortom: precies wat je zoekt als je behoefte hebt aan een stomende affaire.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme