De vader van een vriendje van mijn zoon (4) flirt met mij: ‘Ik word er ongemakkelijk van’

Persoonlijk Laura Saija 7 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

“Op de basisschool klikte het meteen in groep 1 al tussen Jonah en Seb. Ik was natuurlijk hartstikke blij, want je wilt het beste voor je kind. Dat je kind met plezier naar school gaat hoort daar bij.

Sindsdien zijn Seb en Jonah dikke vrienden met elkaar. Ook wordt er veel met elkaar gespeeld buiten schooltijd om. Dat houdt in dat ik regelmatig bij Seb over de vloer kom en zijn ouders ook bij ons.

Vader flirt met mij

De moeder van Seb is echt een superleuk mens. Ik heb wat minder contact met haar, omdat zij juist werkt op de dagen dat ik vrij ben. Daarom komt Jens, de vader van Seb, hem altijd bij ons halen. Hij stapt altijd meteen naar binnen als hij Seb komt halen.

Dit vind ik op zich niet gek, dat doen veel ouders bij het ophalen. Ook zelf kom ik regelmatig naar binnen in het huis van vriendjes en vriendinnetjes. Alleen bij Jens weet ik dat hij andere intenties heeft.

Relatieproblemen

In het begin vond ik het leuk om een praatje met hem te maken bij het ophalen van de kinderen. We hadden het dan over koetjes en kalfjes, zoals de basisschool en zwemles. Later begon hij steeds vaker over zijn relatie.

Hij begon te vissen hoe de relatie tussen mijn man en mij zat. Ook begon hij regelmatig over de problemen die hij en zijn vrouw hebben. Zo vertelde hij uit het niets bijvoorbeeld dat ze uit elkaar waren gegroeid sinds de kinderen.

Ongemakkelijk

Ik vond het op dat moment ongemakkelijk worden, daarom praatte ik er maar snel overheen. Het valt niet te ontkennen dat Jens een knappe man is, maar uit principe vind ik het echt niet kunnen wat hij doet. Ik ken zijn vrouw en de kinderen spelen met elkaar.

De keer daarna kwam ik Jonah bij hem thuis ophalen en hij bood mij opeens een glas wijn aan. Ik zag aan zijn ogen dat hij genoot van zijn poging. Ik vond het echt niet kunnen en ben snel weggegaan.

Niet verteld

Ik durf het flirten ook niet te benoemen, want dan wordt het misschien een nog groter ‘ding’. Ook heb ik het nog niet tegen mijn man verteld dat er met me wordt geflirt, want ik baseer alles op een gevoel. Ik ben benieuwd waar hij de volgende keer mee komt, ik word in ieder geval heel ongemakkelijk van deze situatie.”

Dorinda (45): ‘Mijn man had vier minnaressen tegelijkertijd’ 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen