Kissable lips met Valentijn? Dr. Hauschka presenteert 6 nieuwe kleuren lippenstift

Lifestyle Lisa van den Akker 11 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben jij van plan er een romantische Valentijnsdag van te maken samen met je partner of date? Dan wil je natuurlijk op je allermooiste voor de dag komen. Naast een sexy outfit zijn zachte kissable lippen dan natuurlijk een must. Want zeg nou eerlijk, een zoen van je lover krijgen op Valentijnsdag is toch net iets leuker dan op iedere andere dag van het jaar. En met Dr. Hauschka lippenstift krijg je dat zeker voor elkaar.

Mooie verzorgde en zachte lippen zijn niet altijd vanzelfsprekend. Zeker niet in de winter als het buiten koud is en binnen warm, want dat zorgt vaak voor droge lippen. Het is dan ook belangrijk om je lippen goed te verzorgen. Het liefst met natuurlijke producten en cosmetica.

Lippenstift van Dr. Hauschka

En laat je nu bij Dr. Hauschka aan het goede adres zijn als het gaat om natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Hun lippenstift bevat minerale pigmenten afkomstig uit de natuur, die zorgen voor een intense kleur. Daarnaast bevat de lippenstift amandelolie, carnaubawas en geneeskrachtige plantenextracten die je lippen goed verzorgen en niet uitdrogen.

Finally! Zo kom je van vervelende schrale en droge lippen af

Nieuwe kleuren

Met maar liefst achttien stralende kleuren heeft Dr. Hauschka de perfecte Lippenstift voor elke stemming en gelegenheid. En daar komen nu maar liefst zes gloednieuwe kleuren bij, met voor ieder wat wils. Zoals de kleuren zelfverzekerd rood, delicaat roze en een mysterieuze aubergine.

“Met onze nieuwe Lipsticks breiden we ons kleurenpalet uit en brengen we op veler verzoek enkele favoriete limiteds terug”, aldus Jennifer Holzmann, productmanager verantwoordelijk voor Lipsticks bij Dr. Hauschka. “Zes bestaande kleuren zullen de schappen verlaten om plaats te maken voor nieuwe natuurlijke, sprankelende en intense kleuren.”

Tips voor het aanbrengen

Wil je jouw lippenstift aanbrengen zodat hij de hele dag prachtig blijft zitten? Gebruik dan deze tips Karim Sattar , Dr. Hauschka ’s internationale make-up artist:

  • Je favoriete lippenstift blijft nog beter zitten in combinatie met de transparante Lip Line Definer, dit voorkomt het uitlopen van de lipstick en kan in combinatie met alle kleuren worden gebruikt.
  • Daarnaast kunnen de lippenstiften gecombineerd worden met een van de bestaande vijf lippotloden, om de lijntjes van je lippen nog beter te definiëren.
  • Wil je extra glans? De Dr. Hauschka lippenverzorgingsstift en lippenbalsem voeden de huid van de lippen en geven de lippenstift extra shine.
  • Om ervoor te zorgen dat de lippenstift langer meegaat, gebruik je een kleine hoeveelheid Compact Powder of Loose Powder op de lippen.
  • Voor een subtiel resultaat dep je de kleur zachtjes op de lippen met je vinger. Dit geeft een zachtere en iets matte afwerking.
  • Voor een glanzende, rijke kleur en een extra portie verzorging rond je je look af door het aanbrengen van Dr. Hauschka Lip Balm of Lip Care Stick na het aanbrengen van de lippenstift.

Dit kunnen redenen zijn dat je van die verdomd droge lippen hebt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme