Waarom (lang) voorspel zo belangrijk is voor jullie relatie

Relatie Chiara Izelaar 8 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Seks omvat veel meer dan slechts penetratie. Met elkaar flirten, elkaar verleiden en voorspel kunnen leiden tot de meest spectaculaire vrijpartijen. Dit is het belang van – lang – voorspel.

Voorspel = warmdraaien

Net zoals een machine moet je lichaam goed warm worden voor je haar aan ‘het werk’ kunt zetten. Als je niet vochtig en ontspannen genoeg bent werkt je lichaam namelijk tegen. Stroeve handelingen kunnen niet alleen pijnlijk zijn, maar ook scheurtjes in je vagina veroorzaken. Zodra je vagina wondjes heeft is ze erg gevoelig voor vervelende infecties. Ga daarom alleen over op penetratie als je totally zen en nat – dan wel door middel van glijmiddel – bent. Voorspel helpt hier uiteraard een handje bij!

Kennis

Voorspel is de perfecte manier om elkaars lichaam, verlangens, wensen en behoeften te leren kennen. En als jullie elkaar al door en door kennen kunnen jullie middels voorspel experimenteren met nieuwe, spannende slaapkamerhandelingen. Haal de nodige attributen (zoals speeltjes, glijmiddelen, massagekaarsen) in huis en ga samen op ontdekkingsreis. Dit zorgt niet alleen voor de nodige spanning tussen de lakens, maar ook voor nieuwe inzichten. Double score! 

Intensiteit

Zoenen, knuffelen, strelen, orale seks en andere manieren van voorspel zorgt voor een intieme band. Alle spanning die jullie samen opbouwen zorgt er alleen maar voor dat jullie elkaar méér en méér willen. Het moment supreme zal daarom intenser aanvoelen dan ooit (lees: vuurwerk!). Daarnaast is een orgasme 982349 x zo spectaculair als je ‘m uitstelt.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen