Ieuw! Zes vrouwen delen vieze dingen die zij deden tijdens hun menstruatie

Body Valéry de Voijs 28 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

We hebben allemaal weleens een tampon te lang laten zitten, of werden op een wel heel beschamend moment ongesteld. Shit happens. Maar deze vrouwen maken er wel een heel vies feestje van. Deze zes vrouwen delen vieze (maar grappige!) dingen die zij ooit deden tijdens hun menstruatie.

Ach.. het kan het ons allemaal overkomen. We don’t judge!

Vieze dingen tijdens menstruatie

Waarschijnlijk zul je wat plaatsvervangende schaamte voelen; enjoy!

Jeuk

Eén vrouw deelde haar nachtelijke avontuurtje. Ze kreeg ‘s nachts namelijk jeuk, en had flink lopen krabben. Natuurlijk er niet bij stilgestaan dat ze ongesteld was. ‘s Ochtends zaten er hele handen onder het bloed.

Maandverband

Een andere vrouw deelt haar nogal vieze ervaring tijdens haar menstruatie. Ze had namelijk geen nieuw maandverband, en aangezien het de laatste dag was dacht ze dat het geen kwaad kon om wat langer met hetzelfde maandverband te doen. Na de tweede dag begon het dus allemaal wel heel erg te ruiken en jeuken.

Touwtje kwijt

Waarschijnlijk is dit ons allemaal weleens overkomen: we gebruiken een tampon en raken het touwtje kwijt. Uiteindelijk vind je hem wel weer, maar het gaat wat graafwerk kosten, en laten we het erop houden dat dat niet een heel schoon tafereeltje geeft

Ben je onregelmatig ongesteld? 10x mogelijke oorzaken

Bloedbad: letterlijk!

Deze vrouw dacht een romantische date te hebben, en ging samen met haar liefje in bad. Ze was even vergeten dat ze ongesteld moest worden, en voor ze er erg in had dreef er een grote klodder bloed tussen hen in. Pretty awkward…..

Vieze vingers

We zijn allemaal wel eens doorgelekt. Heel aardig als je medemens dan zo aardig is om jou hier even op te attenderen. Dat was ook het geval bij deze vrouw, alleen ging het nét even mis. Deze vrouw stond namelijk met haar doorgelekte jeans in de metro toen een andere passagier naar haar toe kwam en haar vertelde van de vlek op de broek. Doordat de metro teveel bewoog vielen ze tegen elkaar aan en zaten ze allebei onder het bloed (kotsemoji!)

Toiletpapier

Ai… ongesteld op je eerste werkdag? Het gebeurde een nietsvermoedende vrouw. De bureaustoel zat onder het bloed, haar nieuwe rok was besmeurd en ze had natuurlijk geen tampons bij zich. Ze heeft toen een halve rol wc-papier opgevouwen en als tampon gebruikt. Laten we het erop houden dat het verschonen niet zo’n fris momentje was

4 x waarom elke vrouw sexy lingerie zou moeten dragen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Health Shots

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme