Dit is de Walvislamp van de Action waar iedereen het over heeft, zie jij het verschil met de dure variant?

Lifestyle Laura Saija 2 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Deze Walvislamp van de Action is helemaal leuk voor in de babykamer. En wat het nog leuker maakt, is dat hij een stuk goedkoper is dan de variant van Flow Amsterdam.

De Walvislamp van de Action is namelijk 39,95 euro en voor de lamp van Flow Amsterdam leg je 199 euro neer.

walvislamp
Bron: Action

Walvislamp Action

De gezellige walvislamp van de Action is ideaal voor baby- en kinderkamers. Hij combineert functionaliteit en verbeeldingskracht. Met een indrukwekkende grootte van 32 cm x 50 cm x 38 cm is de lamp perfect voor speelruimtes. Gemaakt van duurzaam kunststof, biedt het stevigheid en veiligheid.

De plug & play-functie maakt het eenvoudig te gebruiken, met een meegeleverde 2 meter lange usb-A-kabel. Bediening met één knop, inclusief een magische dimfunctie voor een kalmerende gloed voor het slapengaan. Voor afstandsbediening kun je een slimme stekker gebruiken. De ingebouwde LED-lamp verlicht continu de verbeelding van je kind.

walvislamp
Bron: Babypark

Walvislamp Flow Amsterdam

Dit Flow Amsterdam Moby nachtlampje is perfect voor de kinderslaapkamer. Met een eenvoudige schakelaar kan de grote Moby aan en uit worden gezet, en het biedt één kleur verlichting. Het nachtlampje heeft een stekker met schakelaar, waardoor het op de vloer, tafel of kast kan worden geplaatst.

Het lampje wordt niet warm en schakelt automatisch uit na 15 minuten. Daarnaast is het energiezuinig, gemaakt van BPA- en loodvrij vinyl, en kan de hele nacht blijven branden. De lamp heeft een afmeting van 68 x 48 x 42 cm en is daarmee een slag groter dan die van de Action.

Voor welke lamp ga jij? Die van de Action of die van Flow Amsterdam?

Babykamer inrichten? Vergeet deze 8 dingen niet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme