Tessa Ham
Tessa Ham Lifestyle 18 sep 2019

Fan van Working Moms? Dan wil je deze series ook echt zien

Mocht je onder een steen geleefd hebben en Working Moms nog niet kennen: pak een bak popcorn en zet dan nu als de wiedeweerga Netflix aan. You’re welcome. De Canadese comedyserie gaat over de struggles van het moederschap en volgt de kersverse moeders van een raar moedergroepje.

Heb jij ook gelachen en gehuild bij de ongemakkelijke, hartverwarmende en vermoeiende situaties waarin de moeders zich keer op keer bevinden? Maar heb je de drie seizoenen er in rap tempo doorheen gejaagd? Dan heb je altijd nog de volgende drie series om een kans te geven!

The Letdown

Net als bij Working Moms doen ze in deze Australische comedyserie niet alsof het kersverse moederschap één en al rozengeur en maneschijn is. The Letdown, gewoon te zien op Netflix, gaat over Audrey, die zich aansluit bij een raar moedergroepje en moet dealen met alle uitdagingen die het moederschap brengen. Klinkt een beetje als het plot van Working Moms en is net zo herkenbaar.

The Letdown (TV Series) Official Trailer [HD]

Audrey is determined not to be defined by motherhood. In theory, this seems fairly easy. In practice, her career-focused husband, self-obsessed mother, and fancy-free best friend, make it damn near impossible.

Jane the Virgin

Oké, Jane the Virgin is misschien iets minder realistisch. In de eerste aflevering blijkt Jane zwanger te zijn. Dat is gek, want de religieuze Jane heeft een belofte gemaakt om geen seks tot het huwelijk te hebben. Houd je vast: Jane is per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd. De comedyserie is gebaseerd op een telenovela (de Zuid-Amerikaanse versie van een soap) dus plottwists gegarandeerd. Maar je zal verliefd worden op Jane en haar toch doodnormale struggles als een (werkende) moeder.

Jane the Virgin – Trailer (CW)

Site: http://www.stickernews.gr/ Facebook: http://www.facebook.com/stickernewsgr Twitter:https: //twitter.com/Stickernews

One Day at a Time

In tegenstelling tot de bovengenoemde series voedt Penelope als alleenstaande moeder twee tienerkinderen op, dus geen kleintjes meer! Penelope is een verpleegster en ex-veteraan met PTSD en single, doordat de vader van de kinderen niet kon accepteren dat zijn dochter lesbisch is. Dat klinkt als een dramaserie, maar One Day at a Time is toch echt een comedyserie. Lachen en huilen dus, bij deze Netflix serie.

ONE DAY AT A TIME Official Trailer (HD) Netflix Comedy Series

http://www.joblo.com ONE DAY AT A TIME Official Trailer (HD) Netflix Comedy Series

Net als Working Moms al gezien? Nog meer tips: 5 feministische series om in het weekend te bingen

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Fan van Working Moms? Dan wil je deze series ook echt zien
Sluiten