8 x romantische zomerdates die jullie dichter tot elkaar brengen

Relatie Chiara Izelaar 22 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

De zomerkriebels hangen in de lucht en dat is hét moment om er samen met je lover op uit te gaan. Of jullie nu in een dipje zitten of hoteldebotel zijn… Deze romantische zomerdates brengen jullie dichter tot elkaar.

Genieten geblazen dus.

Romantische zomerdates

1. Spontane rit

Stap in de auto, zet de radio aan en de ramen open en rijd naar bestemming onbekend. Wie weet wat jullie onderweg allemaal tegenkomen.

2. IJsje delen

Een ijsje is niet alleen een verkoelende versnapering, maar brengt ook de nodige erotische associaties teweeg om de zomerdagen nog heter te maken. De perfecte combinatie tussen hot and cold, als je het ons vraagt! Op zoek naar een heerlijke ijssalons? Check dit artikel.

3. Strandwandeling

Een dagje strand mag niet aan jullie zomer ontbreken! En hoewel het moeilijk is om een momentje voor jullie samen te nemen (lees: stranddrukte), kunnen jullie natuurlijk wel wachten tot de zon ondergaat. Hoe romantisch.

4. Buitenbioscoop

Wie zegt dat een filmpje pakken cliché is? In de zomer zijn er voldoende buitenbioscopen, zoals op dakterrassen, strandjes en pleinen, waar jullie knus tegen elkaar aan kunnen leunen.

5. Rooftop bar

Een rooftop bar geeft een hele andere dimensie aan ‘een drankje doen’. Het spectaculaire uitzicht, het zomerse briesje, de zinnenprikkelende smaken… Smaken naar meer!

6. Picknick

Samen kletsen, lachen en knuffelen onder het genot van jullie favoriete hapjes en drankjes is altijd een goed idee. Vooral als jullie een afgelegen plekje in een bos, park, strand of ander natuurgebied opzoeken.

7. Bootje varen

Samen varen betekent dat jullie samen een boot moeten besturen. Samenwerking brengt jullie dichter tot elkaar. Zijn jullie op de plaats van bestemming? Neem dan een verfrissende duik en haal de picknickmand tevoorschijn. Dit wordt een dag om nooit te vergeten.

8. Buitenbad

Jullie kunnen uiteraard ook een frisse duik nemen in een buitenbad. Niks zo fijn als een dagje in het water tijdens de zomer. Neem wat hapjes en drankjes mee en wedden dat je je de hele dag vermaakt.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen