7 redenen waarom je zus 贸贸k je allerbeste vriendin is

Algemeen Eva ten Wolde 3 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Er is bijna niemand in deze wereld die zo erg op je zenuwen kan werken als je zus, maar toch is ze onvervangbaar. Je staat er niet altijd bij stil, maar ze is 茅茅n van de mooiste cadeaus die het leven je heeft gegeven. Als je een zus hebt, heb namelijk een vriendin voor het leven.

D铆t is waarom de band met je zus zo bijzonder is

Note to myself: never take this woman for granted. 鉂わ笍

1. Je zus was je allereerste, beste vriendin

Op het moment dat je nog niet eens kon praten of lopen, had ze je al in haar hart gesloten. Je was nog niet eens in staat om vriendschappen te sluiten, maar je zus was al je vriendin. Jullie gaan a loooong way back. Dat kan in ieder geval niemand overtreffen!

2. Ze staat altijd klaar voor je 鈥 no matter what

Je kan altijd rekenen op je zus 鈥 ook als het haar even niet zo goed uitkomt. Je bent 茅茅n van de weinige personen waar ze haar planning last minute voor omgooit. En daarom moet je haar nooit voor lief nemen鈥

9 Mooie manieren waarop de relatie met je broer en zus verandert

3. Je hebt een groot deel van je leven met haar gedeeld

Je bent samen met je zus opgegroeid: van brabbelende baby鈥檚 tot sterke vrouwen. Er is eigenlijk niemand waar je zo veel mooie, maar ook kwetsbare herinneringen mee deelt. Dit maakt de band tussen jullie ook zo bijzonder en onvervangbaar.

4. Ze is jouw go-to person als je niemand anders hebt

Ben je op zoek naar een sportmaatje? Daar weet je je zus vast wel voor over te halen. Zit je in de put? Daar trekt je zus je met alle liefde weer uit. Hoe fijn is het dat je altijd op haar kan terugvallen?

5. Ze geeft je het gevoel dat je niets hoeft te verbergen

Bij je zus voel je je altijd op je gemak. Ze heeft je op je meest beschamende en beroerde momenten gezien, dus er is niets dat je nu nog tegenhoudt. Je hoeft bij haar niets te faken, want je kan gewoon 100% jezelf zijn.

Nieuw onderzoek: als je een oudere zus hebt ben je waarschijnlijk gelukkiger

6. Ze vertelt je altijd de waarheid 鈥 ook al is 鈥榠e hard

Je zus is altijd eerlijk tegen je. Dit betekent ook dat ze soms de slechterik moet zijn die je de harde waarheid vertelt 鈥 zelfs als je 鈥榤 liever niet wilt horen. Ze kan hierdoor soms hard uit de hoek te komen, maar ze heeft het beste met je voor.

7. Je zus is jouw grootste supporter

Ze is je persoonlijke cheerleader. Als je even niet meer in jezelf gelooft, kan je er op rekenen dat je zus dat wel doet. Ze zal je altijd blijven aanmoedigen om je dromen na te jagen. Ze weet hoe ver je kan komen!

7x hoe vriendschappen veranderen als je kinderen hebt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen