5 redenen waarom we de zwangerschapstest van de Action altijd in huis hebben

Zwanger Laura Saija 17 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Het moment waarop je vermoedt dat je zwanger bent, kan een van de meest spannende en zenuwslopende fases in het leven zijn. Op zo’n cruciaal moment is het van essentieel belang dat je kunt vertrouwen op een zwangerschapstest.

Nu zijn er allemaal verschillende merken zwangerschapstesten op de markt en soms is het lastig om te kiezen welke je moet nemen. Het liefst heb je al een aantal testen in huis liggen voor het moment dat je vermoedt dat je zwanger bent of voor het moment dat je Niet OngesteldheidsDag (NOD) nadert.

5 redenen om de zwangerschapstest van Action in huis te hebben

Hier zijn vijf redenen om de zwangerschapstest van Action altijd in huis te hebben.

Goedkoop

De zwangerschapstest van Action kost slechts 1,59 euro voor twee zwangerschapstesten. Dat is erg goedkoop vergeleken met de grote merken. Voor een Clearblue zwangerschapstest betaal je bijvoorbeeld het tienvoudige. Voor het huismerk van de drogist betaal je zeker vijf keer zoveel. Dat maakt de zwangerschapstest van Action spotgoedkoop.

Betrouwbaar

De zwangerschapstest van de Action is 99 procent betrouwbaar. Eigenlijk zijn er geen zwangerschapstesten verkrijgbaar die claimen 100 procent betrouwbaar te zijn. Dat maakt de zwangerschapstest van Action net zo betrouwbaar als andere testen.

Makkelijk in gebruik

Geen poespas bij deze zwangerschapstest. Overheen plassen en wachten. Je krijgt één controlestreepje te zien ter bevestiging dat de test werkt en het tweede streepje wordt zichtbaar als de test positief is.

Vroege zwangerschapstest

Vroeg testen? Dat kan. Action verkoopt namelijk de Lifecare vroege zwangerschapstest, waarmee je al vier dagen voor de verwachte menstruatiedatum kunt testen. Uit reviews blijkt dat ook deze testen zeer betrouwbaar werken.

Snel resultaat

De zwangerschapstest belooft binnen vijf minuten resultaat. Dat betekent dat je niet lang in spanning hoeft te zitten om te weten of je zwanger bent. Vaak zie je tijdens het testen zelfs al eerder resultaat.

Roxanne: ‘Een dag na de positieve zwangerschapstest liet mijn vriend mij in de steek’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme