Hoe trek jij je bh aan? Dit vertelt jouw manier over je persoonlijkheid

Lifestyle Chiara Izelaar 4 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat is nou dé juiste manier om een bh aan te trekken of blijkt in de praktijk toch dat iedere vrouw haar borsten op een andere wijze in een bustier hult? Misschien maak je de sluiting vast aan de voorkant en draai je je beha om.

Misschien trek je ‘m wel aan zoals een T-shirt, lekker simpel over je hoofd. Hoe dan ook, de wijze waarop je je bh aantrekt verklapt iets over je persoonlijkheid.

Via achteren

Maak jij je bh vast zoals ‘t hoort? Dus trek je ‘m via de voorkant aan (armen in de bandjes, borsten in de cups) en maak je de sluiting vast op je rug? Een loyalere vriendin kan jouw omgeving zich niet wensen. Jij staat altijd voor iedereen klaar en vergeet geen enkele afspraak. Daarnaast hecht je veel waarde aan tradities; er is geen Moederdag, verjaardag of kerst die jij overslaat. Je kunt jezelf heel goed vermaken, maar je voelt je pas echt compleet met jouw loved ones om je heen. Je bent een sociale vlinder die urenlang kan kletsen. En zit iemand in de put? Dan zet je alles op alles om een lach op zijn gezicht te toveren. Zorgzaam, behulpzaam en empathisch zijn woorden die jou karakter omschrijven.

Andersom

Doe jij je bh achterstevoren aan, draai je ‘m om en trek je dan pas de bandjes over je schouders? Of het nu om je garderobekast, interieur, vervoersmiddel of bureau gaat; alles in jouw leven ziet er tiptop uit. Naast het feit dat je je jouw karakter middels je looks wil uiten heb je een dingetje voor the finer things in life. Jij kunt er simpelweg niets aan doen dat – bijna – alles wat in de mode is in jouw straatje past. Daarnaast ben je een keiharde werkster en tegelijkertijd een levensgenieter. Van festivals tot etentjes en stedentripjes; jij vindt dat je harde werk rijkelijk mag worden beloofd! Maar je vindt het toch echt ‘t fijnst om steun en waardering van je omgeving te ontvangen.

Voorsluiting

Vind jij een sluiting aan de achterkant helemaal niets en heb jij voornamelijk bh’s in je garderobe met een sluiting aan de voorkant? Dan ben je super georganiseerd en praktisch. Men kan heel wat leren van jouw strakke agenda. Je luistert altijd naar je verstand, want waarom luisteren naar je hart als je een goed stel hersens hebt? En jouw slimheid gaat héél goed samen met je gemotiveerde instelling. Als je een doel voor ogen hebt ga je hier volledig voor. Na het maken van een beknopt plan natuurlijk! En ‘t liefst krijg je alles zo snel mogelijk voor elkaar. Tijdsverspilling komt niet voor in jouw woordenboek. Al met al kan niets of niemand jou uit het veld slaan, over doorzettingsvermogen gesproken!

Over je hoofd

Bij sommige bh’s, sportbeha’s of bralletes) gaat het natuurlijk niet anders… Maar als jij de haakjes van je bh eerst vastmaakt en de bh dan als een t-shirt over je hoofd aantrekt ben je een tikkie introvert. Je staat niet graag in de schijnwerpers en hebt liever een goed gesprek met één vriendin dan een vet feestje met 100 man. Dit maakt dat je een goede observant bent en geen detail over het hoofd ziet. Je bent dan ook een perfectionist en dé aangewezen persoon om een project te managen. Jij bekijkt alles vanaf een afstandje en weet precies wat er nodig is om iets tot een succes te maken!

 

Briljante hack: zo was en droog je jouw bh in een handomdraai

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

redbookmag.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme