Schommelstoelen voor de babykamer, dit zijn de leukste stoelen van het moment

Baby Wilma Groothuis 15 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

Als je zwanger bent, is één van de leukste dingen het shoppen voor de babyuitzet. Hoewel het voor iedereen heel persoonlijk is wat zij wil aanschaffen, kan het nooit kwaad om wat tips te krijgen. Deze week geven wij dan ook tips voor schommelstoelen die in onze top 5 staan.

Welke is jouw favoriet?

Waarom een schommelstoel op de babykamer?

Meerdere ouders kiezen ervoor om een schommelstoel in de babykamer neer te zetten. Daarop kunnen zij hun baby voeden, in slaap schommelen, voorlezen of troosten. Ook maakt een schommelstoel de kamer gezellig en is het een plekje waar je even een fijn momentje met je baby kan hebben. Omdat de stoel heen en weer schommelt, voelt dit voor je kindje fijn en kalmerend.

Het is natuurlijk wel aan jou of je er überhaupt voor kiest om een schommelstoel te kopen. Als jij nu al weet dat jij je baby toch altijd in de slaapkamer gaat voeden, en dan met name ’s nachts, dan zou je er misschien niet zo snel eentje kopen. Maar als dit niet per se aan de orde is, dan is het voor veel mensen een ideale uitkomst.

De leukste schommelstoelen

Wil jij een schommelstoel aanschaffen, maar heb je wat inspiratie nodig? Dit zijn onze favorieten op het moment:

1. Aemely Mama Schommelstoel

Als je de Aemely Mama Schommelstoel alleen nog maar ziet, wil je er al inploffen en er nooit meer uitkomen. De stoel is gemaakt van imitatiebont, waardoor hij er heel warm en cozy uitziet. Verder heeft de stoel een hoge rugleuning, wat fijn is als je zelf ook even je hoofd wil laten rusten. Daarnaast zijn de armleuningen fijn voor het ondersteunen van je baby.

schommelstoel
Bron: Bol.com

2. Kidsmill Liv Schommelstoel Corsica

De Kidsmill Liv Schommelstoel Corsica is een moderne stoel die mooi bij elke kamerinrichting past. De rugleuning van deze stoel is wat minder hoog, dus daar moet je wel rekening mee houden, maar als je geen uren achter elkaar op de stoel zit, is dat vast geen probleem. Ook hier zijn de armleuningen fijn voor de ondersteuning van je kindje.

schommelstoel
Bron: Babypark

3. Rocking Schommelstoel Lounge

De Rocking Schommelstoel Lounge is ideaal als je denkt dat je vaak ’s nachts met je kleintje in de stoel zit. De stoel is comfortabel, je zou er bijna zelf weer door indutten. Houd er wel rekening mee dat je in deze stoel wat meer naar achteren zit, voor als je er met je kleintje in en uit gaat. Ook is de stoel best prijzig, maar je krijgt er dan ook wel hele goede kwaliteit voor terug.

schommelstoel
Bron: Bol.com

4. Childhome Teddy Schommelstoel

De Childhome Teddy Schommelstoel ziet er ook al zo heerlijk zacht uit door de mooie teddy stof, wat er ook nog eens stijlvol uitziet. Ook bij deze stoel is de rugleuning hoog genoeg om ook zelf even te ontspannen en de armleuningen zijn weer fijn voor de ondersteuning. Ook deze stoel is niet heel goedkoop, maar dan krijg je er ook wat voor terug!

schommelstoel
Bron: Babypark

5.  CLP Sanka Schommelstoel

De laatste stoel is zeker niet de minst mooie. De CLP Sanka Schommelstoel heeft een stijlvolle uitstraling door het fluwelen overtrek. Deze stoel is wat goedkoper, maar zeker niet van mindere kwaliteit. Hij is stevig en comfortabel en de hoge rugleuning is weer fijn voor als je zelf ook even je hoofd wilt laten rusten. Je moet alleen wel even kijken of de kleur ook bij de babykamer past.

schommelstoel
Bron: Bol.com

Babykamer inrichten? Vergeet deze 8 dingen niet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen