Héérlijke wegkijktip: Echte Gooische Moeders zijn terug op Videoland met ‘La Dolce Vita’

Ouderschap Lise Steegmans 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De Echte Gooische Moeders zijn terug van weggeweest. Op Videoland kun je vanaf nu een nieuw seizoen zien, waarin Pauline, Bo, Florine en Leslie op girls’ trip door Italië gaan. Ze laten hun gezinnen achter in Nederland voor een heuse mom break, toepasselijk getiteld La Dolce Vita. 

Ja, we geven toe: we zijn een beetje jaloers.

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita

Speelden het vorige seizoen zich nog in het groen van het Gooi af, nu pakken de Gooische Moeders hun biezen en vertrekken ze naar Italië. Daar nemen ze onder het genot van veel wijn, antipasti en de Italiaanse cultuur een nieuw seizoen van hun realityserie op. Ze bezoeken onder meer Rome, Toscane en de prachtige Amalfikust. Hoe is het voor Leslie om haar gezin en pasgeboren baby achter te laten? Hoe is het voor Pauline en Bo om even niet de godganse dag met kinderen bezig te zijn? En ook: hoe is het voor Florine om als zwangere mee te gaan op deze meidenreis?

Dat laatste nieuws maakte Florine onlangs bekend: ze is in blijde verwachting van haar twee kindje. Florine heeft al een zoontje van anderhalf, genaamd Beer.

Echte Gooische Meisjes

Eind 2020 was de vriendinnengroep terug met hun eerste seizoen van Echte Gooische Moeders. Dat seizoen volgde na een pauze van tien jaar, toen ze landelijke bekendheid kregen met de serie Echte Gooische Meisjes uit 2010. Bo, Florine, Kimberly, Leslie en Pauline werden destijds ‘de Nederlandse versie van de Amerikaanse hitserie The Hills’ genoemd, zij het met iets minder drama en veel meer gezelligheid.

Maar toen groeiden de meiden op en verdwenen ze van de buis. Alleen Pauline zagen we nog wel eens voorbij komen in een programmaatje hier of daar, maar daar bleef het ook bij. Hoewel het stil bleef op tv, gingen hun levens natuurlijk gewoon door. Tot twaalf jaar later, toen de dames in 2020 hun deuren weer openden voor publiek.

Iedere zondag verschijnt een nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita op Videoland.

Bakfietsen en zwangerschapskilo’s: de meest herkenbare uitspraken uit Echte Gooische Moeders

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme