Psst: dít zijn de eerste dingen die een man opvallen bij een vrouw

Relatie Sophie Nortier 20 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Wanneer je een date hebt, ben je je enorm bewust van de eerste indruk die je achterlaat. En nu weten vrouwen natuurlijk waar zij zelf op zouden letten bij de ander, maar wat valt mannen eigenlijk op bij een vrouw?

Uiteraard, deze top negen zal niet voor iedere man hetzelfde zijn. Maar dit is wat mannen over het algemeen als eerste opvalt.

Dingen die opvallen

1. Je glimlach

Logisch eigenlijk, want een glimlach straalt ook uit wat de vrouw van de man vindt. Maar toch, blijft goed om te weten dat het hem ook opvalt. Dus straal als je glimlacht, je wordt gezien!

2. Je lach

Iedere lach is natuurlijk opvallend, of je nou keihard lacht, of een beetje giechelt. Een man vindt het blijkbaar erg interessant, dus wees je vrolijkste zelf en lach erop los!

Love stories: 28 mannen vertellen waarom zij ‘de ware’ is

3. Je ogen

Ogen zijn de openingen tot je ziel – wordt vaak gezegd. Wat ons betreft hebben ze daarin helemaal gelijk. Als iemand je in je ogen aankijkt, zie je al snel of de interesse gelijk is. Dus doe er je voordeel mee.

4. Je haar

Je haar zegt ook veel over je persoonlijkheid, daarnaast is het iets waar de meeste vrouwen veel aandacht aan besteden. Als je een date hebt sta je vaak uren voor de spiegel om elk haartje goed te laten zitten. Erg fijn dat dit die mannen dan ook wel opvalt 😉

Gezond en glanzend haar? Zo moet je je haar wassen volgens een expert!

5. Je geur

Als een man oprecht geïnteresseerd in je is, dan valt hem ook je geur op. Dit klinkt misschien gek, maar als je een sterke band met iemand hebt dan herken je waarschijnlijk ook zijn/haar geur. Dit hoeft niet heel sterk te zijn, maar dat kleine beetje parfum dat iemand draagt valt echt op.

6. Je stijl

Net als met je haar is een vrouw hier meestal erg lang mee bezig. Daarnaast laat je kledingstijl je persoonlijkheid zien. Een attente man zal dan ook iets zeggen over je kleding bij de eerste ontmoeting. Of dit nu casual is of een fancy dinertje, je straalt uit wie je bent en daar hebben mannen interesse in.

7. Je tanden

Tanden zijn erg aanwezig, zeker als je genoeg lacht. En omdat ieders tanden uniek zijn, zijn ze ook erg bepalend voor jouw uitstraling.

8. Je lichaam

Het lichaam is voor veel vrouwen het grootste aandachtspunt, maar zoals je ziet, het staat niet op nummer één, maar praktisch onderaan het lijstje van dingen die mannen als eerst opvallen. Dus ben je trots op je kont en verdient ze wat jou betreft meer aandacht? Accentueer haar dan lekker in een goeie broek of strakke rok.

Geen kont? Deze vijf jeans geven je stevige billen

9. Je huid

Misschien een puntje waar je zelf wat minder naar kijkt wanneer je je in slecht licht opmaakt, maar sommige mannen dus wel. Doe ermee wat je wil, want je huid is ook gewoon wat het is.

Wel een tip van ons; heb je een huid die neigt naar acné? Ga dan niet last minute die pukkels proberen uit te knijpen of met een dikke laag make up proberen te verbergen, maar zorg ervoor dat je ruim op tijd je gezichtsverzorgingsroutine aanpast.

Pukkels én een droge huid? Zo verzorg je je gezicht in Corona-tijd

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Beautify.nl

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen