Een tattoo met de naam van je man: ‘Dat is het stomste wat je kan doen’

Relatie Laura Saija 12 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Op Facebook deelden we het dilemma van Ivy (36). Het dilemma luidde: “Zal ik een tatoeage met de naam van mijn man nemen?” Hier hadden bijna vijfhonderd Famme-lezeressen een mening over.

En dus delen wij een greep uit de reacties.

Een tattoo met de naam van je man

Jake en Ivy zijn nu bijna twaalf jaar samen, waarvan negen jaar getrouwd. Ze hebben twee schatten van dochters. Jake had een verrassing voor Ivy. Ze mocht namelijk op zijn kosten zijn naam op mijn lichaam laten zetten. Hij had zelfs al een afspraak voor haar gemaakt.

Lees hier het hele dilemma van Ivy.

Meningen van Famme-lezeressen

De meningen over dit onderwerp zijn verdeeld. Hieronder lees je de meningen van Famme-lezeressen over het dilemma

Nooit!

Denise – “Mijn kinderen hebben een plaatsje, mijn hond krijgt haar plaatsje met naam en poot. Een naam van een man, nooit!”

Tattoos last longer

Maaike – “Tattoos last longer than romances”

Ex

Tamara – “Ik heb een tattoo met de initialen van mij en m’n ex. Juist ja, ex. Geen spijt van, hij is de vader van m’n kinderen en het markeert een periode uit mijn leven met hem die ik altijd als waardevol zal zien.”

Stomste wat je kan doen

Jeannette – “Dat is het stomste wat je kan doen.”

Inruilen

Diantha – “Je kinderen blijven altijd je kinderen, maar je vent kan je altijd nog inruilen. Zoals mijn moeder altijd zegt.”

Geen spijt

Renee – “Ik heb wel een tattoo met de naam van mijn partner, maar we zijn 12,5 jaar samen. En hij is de vader van onze dochter. Ik heb geen spijt van, hij is een deel van mijn leven. Mocht iets gebeuren, dan is dat zo. Wel heb ik hem bewust wat kleiner gezet, gewoon klein en sierlijk. Niet mijn halve arm zeg maar.”

In mijn hart

Miranda – “Mijn man wilde acht jaar geleden al mijn naam op zijn lichaam vereeuwigen. We hebben toen afgesproken dat mijn naam nooit op zijn lichaam terecht komt, omdat ik al in zijn hart zit. Dat is voor mij zoveel belangrijker dan een naamtattoo. En ik heb altijd gezegd dat ik geen namen op mijn lichaam wil. Hij zit ook in mijn hart en dat lijkt mij veel belangrijker dan een naam op mijn lichaam.”

Beide gedaan, geen spijt

Agnes – “Vijftien jaar samen en beide elkaars naam op het lijf getatoeëerd. Geen spijt.”

Niemand kan het lezen

Liane – “Ik heb de naam van mijn ex op mijn been staan, maar het is in de elfentaal met tekens van de Lord Of The Rings dus niemand kan het lezen. Spijt heb ik niet, maar als in het Nederlands was geweest had ik het laten bedekken.”

Vader van mijn dochter

Debby – “Yes! Vorige week laten doen. Hij is de liefde van mijn leven en ongeacht hoe het leven loopt, voor mij zal hij dat altijd blijven. Alleen al om het feit dat hij de vader van onze dochter is.”

BAM worden? ‘Is jouw kinderwens belangrijker dan een kind mét biologische vader?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme