5 x De meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen (buiten Europa)

Algemeen Valéry de Voijs 9 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

We mogen weer! De zomer is begonnen en we mogen weer lekker op reis. Hoewel Frankrijk en Italië prachtige vakantiebestemmingen zijn, wil je soms ook even nét iets verder weg. Om je anxiety op het vliegveld in een vreemd land met krijsende baby’s iets te beperken zetten we de meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen op een rijtje.

Kindvriendelijke vakantiebestemmingen

Een top tien van meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen:

1. Sri Lanka

Dit land heeft alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie met kids. Bergen, zee, strand, natuur, en natuurlijk begaanbare wegen. Daarbij zijn locals supervriendelijk en houden ze van kinderen. Het land is veilig, en de meeste mensen spreken Engels. En (ook niet geheel onbelangrijk) is het nog eens lekker goedkoop.

2. Curacao

Volgens TUI zijn er op Curacao onwijs veel kindvriendelijk hotels te vinden. Daarbij is het (bijna) altijd lekker weer, dus kunnen de kids zich prima vermaken in het hotel of aan het strand. Je zult er genoeg andere Nederlanders tegenkomen, dus de kinderen zullen geen moeite hebben om vriendjes te maken.

3. Canada

Niet te vergelijken met de Aziatischer oorden, maar daardoor niet minder mooi. Canada is dan wel een tikkie duurder dan de Thaise badplaatsen, maar heeft alles om er een onvergetelijke zomer van te maken. Je kinderen zullen hun ogen uitkijken naar alle beren, orka’s en watervallen.

4. Mexico

Ideaal voor volwassenen én kids: Mexico. Huur een auto, en rijd met z’n allen langs de kust. De wegen zijn begaanbaar, en wedden dat je kids gek zijn van die lekkere taco’s?Tulum heeft daarbij hele leuke kindvriendelijke Airbnb’s. Zo heb je voor een leuk prijsje al je eigen boomhut.

5. Dubai
Vooral in de wintermaanden is Dubai een fijne optie. Het is mega veilig, en vind er mega veel leuke activiteiten. Binnen no time ben je uit de stad, en cruise je met een jeep door de safari. Een dagje geen zin in de zon? Ga naar mall waar ze kunnen snowboarden (terwijl jij lekker gaat shoppen)

6x De leukste kindvriendelijke koffietentjes in Zuid-Holland op een rij

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme