Valéry de Voijs
Valéry de Voijs Kids 24 jan 2022

What??! Kleuter spendeert 2000 dollar aan online shoppen

Als je denkt dat jij de grootste shopaholic ter wereld bent, hebben we nieuws voor je: you’ve got competition. Deze kleuter besteedt namelijk een aardig bedrag tijdens een middagje shoppen.

Wat zou jij doen als de postbode onverwachts met een lading dozen op de stoep staat (zonder dat jij je kan herinneren ook maar iets besteld te hebben)?!

Kleuter ging los met online shoppen

De jonge shopaholic in kwestie is de kleine Ayaansh Kumar. Nog maar 22 maanden kruipt hij rond op deze wereld, maar wist z’n weg naar de creditcard van zijn moeder feilloos te vinden. In een interview met NBC doen zijn ouders hun verhaal.

Het gezin uit New Jersey kregen deze week namelijk de verrassing van hun leven. Een bedrag van bijna 2000 dollar werd zomaar afgeschreven van hun rekening. Nouja, niet zomaar. Hun zoon zat namelijk achter de aankopen.

Moeder Madhu Kumar had eerder wat artikelen in haar online winkelmandje gedaan. Op de website van Walmart vond ze allerlei artikelen die ze misschien wilde kopen. Met de nadruk op misschien. Toen de meubels in grote dozen arriveerde kreeg ze de schrik van haar leven. De dagen erna stond FedEx telkens voor de deur met grote leveringen. “Sommige dozen pasten niet eens door de deur” liet Kumar weten.

Na een kort onderzoekje kwamen ze erachter dat het hun jongste zoon moet zijn geweest. Ayaansh is met z’n 22 maanden de jongste klant van Amazon, maar het zal waarschijnlijk nog wel even duren voor hij zijn volgende aankoop zal afrekenen. Gelukkig kunnen de ouders erom lachen: “Hij is zo klein en schattig, we kunnen erom lachen!” laat zijn moeder aan NBC weten. Toch zullen de ouders voortaan gezichtsherkenning en een wachtwoord op de telefoon installeren.

Lockdown baby

De Amerikaanse kleuter is geboren tijdens de lockdown, en heeft goed op de andere gezinsleden gelet. Zijn ouders en oudere broers hebben zich namelijk behoorlijk geamuseerd op de online websites. Online shoppen is (vooral tijdens de lockdown) immers het nieuwe normaal geworden. Ayaansh kan dan misschien zijn eigen naam nog niet uitspreken, shoppen kan hij in ieder geval wel!

Kun jij je stiekem herkennen in het shopgedrag van Ayaansh? Op deze manier houd jij je shopverslaving in bedwang.

Ayaansh Kumar. India Times

Myrthe (33) bezit genoeg beleggingspanden om nooit meer te hoeven werken (maar helpt nu anderen te beleggen)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
What??! Kleuter spendeert 2000 dollar aan online shoppen
Sluiten