Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Erop uit juli 23, 2019

Koffer inpakken? Deze lezeressen delen hun fijnste tips!

Je kleding oprollen in plaats van opvouwen. Zoveel mogelijk spullen in je schoenen stoppen. Zware dingen onderin je koffer proppen. Deze tips kennen we inmiddels allemaal. Daarom vroegen we onze lezeressen naar hun fijnste ‘ koffer inpakken’ tips.

Mentaal lijstje

“Als ik mijn koffer in ga pakken doorloop ik mijn dagelijkse routine om geen spullen te vergeten. Dus als voorbeeld; ik sta op, ik haal mijn telefoon uit de lader(!), ik stap onder de douche (douchegel!), ik poets mijn tanden (tandenborstel!) etcetera. Op deze manier vergeet ik nooit iets, super handig.”

Lees ook: Doe de quiz en kom erachter wat de ideale vakantiebestemming is voor jou en je gezin

Setjes

“Om niet teveel kleding in mijn koffer te proppen maak ik van tevoren kledingsetjes. Sowieso pak ik meer topjes en bloesjes in dan broekjes en rokjes. Op deze manier kan ik mijn broekjes en rokjes vaker dragen met een ander bovenstukje. Ruimtebesparend en minder last van keuzestress!”

Thuisblijvers

“Op mijn make-up na neem ik NOOIT cosmetica mee op vakantie. Het neemt zoveel ruimte en gewicht in beslag. En mijn shampoo is een keer gaan lekken. De eerste dag ga ik altijd naar een supermarkt of drogist om shampoo, conditioner, douchegel, bodylotion, deodorant, zonnebrand en aftersun in te slaan. Wat ik overheb laat ik achter voor het hotelpersoneel.”

Strandlaken?

“Héél fijn, zo’n strandlaken. Alleen neemt dat ding super veel ruimte in. In plaats van een strandlaken neem ik een mooie sarong mee. Deze sla ik uit op het zand of drapeer ik over mijn ligbedje. En als ik een drankje wil halen bij de poolbar sla ik ‘m fijn over mijn lichaam. De zon zorgt er toch wel voor dat ik binnen no time droog ben!”

Lees ook: Zo zorg je voor je vagina op vakantie

Sharing is caring

“Als ik met mijn partner op vakantie ga hebben we allebei een klein koffertje en 1 grote koffer. Wat we kunnen delen – sommige cosmeticaproducten, opladers, e-reader etcetera – delen we. Dit is trouwens een hele goede tip als je met vriendinnen op vakantie gaat. Hoezo twee krultangen meenemen als jullie er aan 1 voldoende hebben?”

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Koffer inpakken? Deze lezeressen delen hun fijnste tips!
Sluiten