Renée
Renée Relatie 20 sep 2019

5 lieve, kleine dingen die jij voor je partner doet als je gek op elkaar bent

Echte liefde ervaren is zo’n fijn gevoel dat je vaak genoeg onwijs je best doet voor elkaar. Maar dat liefde juist in de kleine dingen zit, bewijzen de volgende punten. Als jij en je geliefde gek zijn op elkaar, dan hebben jullie de volgende dingen hopelijk regelmatig voor elkaar gedaan.

Lieve dingen die je partner en jij voor elkaar doen

Check, check, dubbelcheck: tik de volgende punten van je lijstje af. Als je nog steeds gek op elkaar bent, maak je elkaar heel blij door het volgende te doen.

1. Kleding strijken

Worden er per week wel zo’n vijf overhemden gedragen? Dan is het een kleine moeite om deze overhemden even te strijken. Vooral omdat je weet dat de waardering van je partner des te groter is.

2. Eten klaarzetten

Terwijl je lief zich klaarmaakt voor een nieuwe dag op kantoor, smeer jij met liefde een bammetje om mee te nemen. Of maak je even een ontbijtje klaar. Dat scheelt de ander tijd, terwijl het voor jou een klein gebaar is.

3. Herinnering doorsturen

Is je partner vergeetachtig? Dan stuur jij met liefde nog even een herinnering op de app door. Omdat je van tevoren weet dat het vergeten wordt, laat je op deze manier zien dat je aan de ander denkt.

4. Rommel opruimen

In veel relaties heb je één persoon die rommel maakt, terwijl de ander daar totaal niet tegen kan. Misschien is jouw geliefde wel een sloddervos. Door alvast de rotzooi op te ruimen kunnen jullie ‘s avonds extra genieten van een opgeruimd huis.

5. Auto voltanken

Het is zo’n heerlijk gevoel om in een volgetankte auto te stappen, terwijl je verwacht dat de tank bijna leeg is. Je weet dat je elkaar hier heel blij mee maakt, dus neem vooral de moeite om dit voor elkaar te doen.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 lieve, kleine dingen die jij voor je partner doet als je gek op elkaar bent
Sluiten